vovcho Публикувано Ноември 30, 2004 Публикувано Ноември 30, 2004 Моята се казва Дебара Защо е друга история ))) Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Анет е класическата ми китара приятно и е да се запознае с вас електрическата си остана без име... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Тени е моят бас.... Марката й е Тенсънт - за това... и защото бандата с която свирех като я купих се казва Тения :wall: Цитирай
Bassko Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Ей Вов! Бравос! Моя бас сега му измислих името, много дълго време се лута горкия без да е кръстен и по сцени и по дупки но най-накрая го наименувах! Той и тя във всъщност! казва се MONKEY! Вов знае защо.................. Класическата ми.........е за нея още има нямам все пак си трябва муза и за това...някой ден случайно ще ми дойде нещо! Цитирай
ELVIS Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 моята китарка се казва Виола... :violin: Цитирай
The_Boss Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Моята се казва Jackson. Даже го пише на охлюва. Цитирай
James Hetfield Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Моята съм я кръстил просто Китарник. Не че не викам на другите китари така но т'ва е друг въпрос. Цитирай
Mityata Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 едната ми китара се казва Martha(много, ама много дълга история) Другата се съм кръстил Red Thunder - защото е червена и защото главата и ми прилича на гръм.... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Марта е готино име... и за китара и за момиче... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 моята китара се казва "Мотиката"...а кухараката е Кухарка Цитирай
Fenix Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Моята се казва Jackson. Даже го пише на охлюва. Quite Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Класическата ми е "жена ми",предишната ми електрическа беше "Цурето",а сегашната е(най-често,че и други именца си има) "онова чудо тежкото,Fender-ското". Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 аз пук оште нямам ама като я взема. тая на снимката от ляво ште я закарам на попа да си я крьсти Цитирай
thurston Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 моите не знам как се казват, не сме си говорили по въпроса, но на една френдка баса и е Льоф, а контрабаса-Феб Цитирай
Mephistopheles Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Аз на мойта и викам Mr. Jаckson Цитирай
Recommended Posts