Свилен Бас Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Това не трябва ли да е в раздел "авторска музика"? Става ми кофти когато такива добри идеи са записани на английски - по дяволите ако искам английска реч, няма да си пусна вас! ... иначе само мога да ви поздравя. Цитирай
hellfire Отговорено Септември 21, 2006 Автор Отговорено Септември 21, 2006 Ами да май си прав ... май обърках раздела ... ще помоля модс да го преместят. Иначе мерси много за поздравите ... Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Мноого ме изкефи,яка меланхолия,което страшно ми допада .Единствената малка забележка е явния акцент на вокала Владо Цитирай
fragile Отговорено Септември 22, 2006 Отговорено Септември 22, 2006 (Редактирано) и на мен ми допадна парчето... и другите неща които чух на групата са яки... малко /заради вокала може би/ ми напомнят на "Тъмно" /едвам доловимо на някои парчета/, само където вашата банда ми звучи по лекичка и по бавно темпо... а барабаните май са редени а... мисля че с истински барабани нещата ще звучат по-добре ама вие си знаете... определено ме радват нещата които сте сътворили... аранжиментите са доста готини Редактирано Септември 22, 2006 от fragile Цитирай
hellfire Отговорено Септември 22, 2006 Автор Отговорено Септември 22, 2006 Владо ... аз пък мнооого се радвам, че са ти харесали парчетата. Мерси за добрите думи. fragile - редени са ... и да прав си - ти да чуеш със "живи" бирибани как звучат Цитирай
Recommended Posts