a.s.a.p Публикувано Септември 16, 2006 Публикувано Септември 16, 2006 Здравейте, Имам една голяма молба към хората които имат 7струнна китара. Значи с моята група ще свирим на този фестивал на 02.10 на паметника и имам нужда от резервна 7струнна китара защото от време на време се случава късане на струни а организацията е много строга в това отношение за време на свирене и тем подобни , така че никой няма да ме 4ака ежентуално да се гъзя и да сменям струни )))Молата ми е чочека който се нажие ежентуално да дойде с мен него ден зад сцената с китарата си. Благодаря ви предварително! Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 бих могъл с удоволствие, обаче съм бая далечко колегата Хантов да не се крие - той ти е наблизо Цитирай
a.s.a.p Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 хехе все ще изко4и някой Благодаря ти !!! Цитирай
Fenix Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 Ако влезе killer, може и да се навие. Пич е по принцип. Може да му пишеш едно ЛС. Цитирай
a.s.a.p Отговорено Септември 16, 2006 Автор Отговорено Септември 16, 2006 ок ще почакам дано се навие ) Цитирай
Recommended Posts