anonimized_8837 Публикувано Септември 27, 2013 Публикувано Септември 27, 2013 Здравейте!Търся някой от София, който би го погледнал следния усилвател:Warwick Take 12 Имам го от няколко години. Купувал съм го ВТОРА РЪКА.За предишния собственик няма как да знам, но аз съм го ползвал много малко. Откакто започна и този проблем пък, съвсем ... Та какви са оплакванията:След около 5-10 минути работа започва да се губи силата на звука и криви сигнала. Ако го оставя изключен за известно време отново работи нормално. Тук ще добавя, че имам бас китара с пасивна електроника. Не очаквам сигнала от нея да е прекалено силен, и това да е причината. Търся специалист от София, който е склонен да го погледне и да му направи ремонт.Благодаря предварително! Цитирай
bir4o Отговорено Септември 27, 2013 Отговорено Септември 27, 2013 http://forum.muzikant.org/topic/100231-колегата-parni-valjak/ Стига да има време...това е правилния избор. Цитирай
rudibass Отговорено Септември 27, 2013 Отговорено Септември 27, 2013 Сашо .. аз нося при него такава техника.. Разбира и взима евтино 0887 210 571 Казваш, че Жоро те праща. Цитирай
Recommended Posts