viktor.velikov Публикувано Септември 25, 2013 Публикувано Септември 25, 2013 (Редактирано) Здравейте!Имам проблем с Уа ефект-педалът ми и търся някой от Русе, който може да го поправи.Моделът е Ibanez Wheeping Demon WD7. Той има два режима на работа. В единият режим педалът си стои и не оказва влияние. В този режим, когато се настъпи съвсем леко започва да работи (в зависимост от това колко силно е натиснат ефектът се засилва). Проблемът е, че спря да работи по този начин. Другият режим си е ок (но не го ползвам).В Русе имаше един човек, който се занимава с изработка и ремонт на музикантска апаратура, но не си спомням името му. Знам, че живееше или работеше в блок, който се намира на улица Борисова. Ако някой може да ми даде контактът с него или да ми препоръча друг човек, ще съм благодарен!Ако в Русе няма кой да го оправи, тогава съм склонен да го пращам в други градове.Благодаря предварително! Редактирано Септември 25, 2013 от viktor.velikov Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Септември 25, 2013 Отговорено Септември 25, 2013 Правя аналогия с моя Dunlop Cry-Baby Wah - той работи по същият начин и съм имал същият проблем. При мен се беше повредило бутончето, което се натиска от педала когато възвратната пружина го върне в начално положение. Оправи се със смяна Мисля, че е доста вероятно и твоят проблем да е същия. За конретен майстор от Русе не мога да помогна. 1 Цитирай
viktor.velikov Отговорено Септември 25, 2013 Автор Отговорено Септември 25, 2013 От къде си купи тази част? Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Септември 25, 2013 Отговорено Септември 25, 2013 Comet.bg - поне при Dunlop Crybaby-то частта е абсолютно тривиална. Вече не знам дали при Weeping Demon-a е същият тип ключ. При мен изглежда така: Обаче - различават се по височина на това черно "стъбло", което реално се натиска. Моето е 7мм. Ето едно 7мм за 0.09 лв. http://store.comet.bg/Catalogue/Product/10144/ (забележи, че снимката не е реална - показан е по-нисък бутон. затова трябва да се гледа/чете внимателно). Предполагам, че ако е такова няма да имаш проблем да го намериш и в Русе, в някой магазин за електронни компоненти. Поздрави,Марински Цитирай
viktor.velikov Отговорено Септември 27, 2013 Автор Отговорено Септември 27, 2013 Първо благодаря! И второ, проблемът е решен- намерих човек от Русе, който го оправи! Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Септември 27, 2013 Отговорено Септември 27, 2013 Поздравления! Поне кажи това ли беше проблема, или друго Цитирай
viktor.velikov Отговорено Септември 29, 2013 Автор Отговорено Септември 29, 2013 Друг беше проблема. Някаква пластмасвоа частица съм счупил и ми я подмениха. Но не мога да обесня в подробности понеже не съм в час с тези неща Цитирай
Recommended Posts