iso Публикувано Септември 13, 2006 Публикувано Септември 13, 2006 намерих случаино тази китара трябва да е на баща ми но той отдавна не е м-у живите може ли някой да ми каже нещо повече за този инструмент Цитирай
CaptiveAlien Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 (Редактирано) Тук е писано за китарите. http://www.hagstromguitars.com е официален сайт, но за този модел няма инфо, предполагам защото е по-старичък (от преди "възраждането" на марката) Изглежда, че е модел 1971-ва. А тук май има ревю Редактирано Септември 13, 2006 от CaptiveAlien Цитирай
docc Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 H II N - Произвеждани са в края на 60-те и през 70-те в Швеция.Махагоново тяло и гриф + Rosewood фингърборд, реплика на Gibson SG(не строго точна).Мисля,че са bolt-on конструкция.Има и тремоло,а не съм сигурен,дали се е предлагал и модел без вибрато.Има и басове със същото означение. Цитирай
iso Отговорено Септември 13, 2006 Автор Отговорено Септември 13, 2006 (Редактирано) ок мерси Редактирано Септември 13, 2006 от Mephistofel Цитирай
Recommended Posts