TheNextDimension Публикувано Януари 28, 2005 Share Публикувано Януари 28, 2005 Чудя се и се мая на някой попадали ли са му подобно програми за звукозапис и озвучаване...в краен случй видео уроци ??? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Януари 28, 2005 Share Отговорено Януари 28, 2005 ако си на ти с английския имам една интерактивна, която е мн простичка, но така е направена че ми стана настолна. казва се помона интерактив. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
phile Отговорено Януари 28, 2005 Share Отговорено Януари 28, 2005 аз имам ниакакви видео уроци за home recording но с на англииски и не знаиа как мога да ги пратя при факт че не е малък file.... имам и някакви други видео уроци .... ще потърся space.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rust Отговорено Януари 28, 2005 Share Отговорено Януари 28, 2005 ако си на ти с английския имам една интерактивна, която е мн простичка, но така е направена че ми стана настолна. казва се помона интерактив. да я има някъде из БГ ? че в мулето открих ,ама само ISO 700MB пък ми стана интересно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Януари 28, 2005 Share Отговорено Януари 28, 2005 търсих и нищо не намерих!ако някой намери да не забрави да постне нещо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheNextDimension Отговорено Януари 28, 2005 Автор Share Отговорено Януари 28, 2005 Благодаря за отзивчивостта. Разбрах че такава програма има при хората които учат звукорежисура (за магистърска степен) в СУ. И там всичко е било показано доста нагледано със звуци и т.н. Ако преметсваш картинката на микрофона се променя и звука на озвучавания инструмент и т.н. @Phile - АКо ти е удобно да се видим някога в Сф и имаш вариант да запишеш уроците на Диск ще бъда безкрайно благодарен и задължен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TheNextDimension Отговорено Януари 28, 2005 Автор Share Отговорено Януари 28, 2005 ако си на ти с английския имам една интерактивна, която е мн простичка, но така е направена че ми стана настолна. казва се помона интерактив. Ами на ТИ е силно казано но предполагам че до 70% ще се справя пък и има кой да помога. Как бих могъл да се свържа с теб ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
peshoy2k Отговорено Януари 29, 2005 Share Отговорено Януари 29, 2005 търсете в туинс : помона Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts