Ivan Публикувано Септември 9, 2006 Публикувано Септември 9, 2006 Привет,изпратено е в Gmail-a,кратък запис на моментно чувство,думите също са сглобявани в момента на изпълнение,нататък сте вие :hello: Цитирай
in search of odd intelligence Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 (Редактирано) Чух го. Бих искал да те попитам това ли ти е "комфортната зона" когато пееш? Смятам че, ако пипнеш малко дикцията ще е по-добре. Направи ми впечатление един "day" към края. Ако дадеш текста и китарката съм готов да импровизирам върху твоето нещо. Няма да давам съвети защото смятам, че когато всеки се запише и се чуе сам разбира къде може да пооправи нещо. Тук малко си противореча - не сте прочели втори и началото на третия ред. Мерси, че сподели. Редактирано Септември 10, 2006 от in search of odd intelligence Цитирай
Ivan Отговорено Септември 10, 2006 Автор Отговорено Септември 10, 2006 Чух го. Бих искал да те попитам това ли ти е "комфортната зона" когато пееш? Смятам че, ако пипнеш малко дикцията ще е по-добре. Направи ми впечатление един "day" към края. Ако дадеш текста и китарката съм готов да импровизирам върху твоето нещо. Няма да давам съвети защото смятам, че когато всеки се запише и се чуе сам разбира къде може да пооправи нещо. Тук малко си противореча - не сте прочели втори и началото на третия ред. Мерси, че сподели. Като комфортна тоналност А,Н,C,D в зависимост от настроение и физическо състояние,иначе това е моментен запис,текстът и мелодията не са преди това предвидени и отрепетирани,за това и на моменти дикцията никаква я няма,просто думите ми вървяха малко по назад от мелодията,като мисъл.Пеенето също залита на моменти,идеята ми беше да го пусна в този вариант,съвсем натурално. Цитирай
Recommended Posts