iansen Публикувано Септември 7, 2006 Share Публикувано Септември 7, 2006 Сигурно темата е за линкове но тъй като ми е първо мнение моля да ме извините.Първо искам да дам един линк който сигурно знаете но все пак...http://www.gersic.com/plugins/index.php?daCat=-3 Но темата ми беше за друго-за това че при толкова много музиканти в България си нямаме собствена база за обмен на файлове.Знаете трудноста при сваляне на софтуер особенно при големи файлове и малка скорост.С радост бих споделил всичко каквото имам-о/о 50 гб софтуер стига да имам тази вазможност.Ако някой има вазможност да направи дц хъб....Казвам това единствено зашото в българския торент просто няма сийдъри ма ний сме си такива на нас да ни е добре пак другите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Септември 7, 2006 Share Отговорено Септември 7, 2006 за туинс торентс да си чувал? а и за какво ти е БГ история, регвай се в аудионюз и нямаш проблеми има и емуле на всичкото отгоре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iansen Отговорено Септември 7, 2006 Автор Share Отговорено Септември 7, 2006 Аз дърпам 4 гб за ден.Говоря за другите които не могат да си го поволят Не само съм ги чувал но и ги ползвам!както и да е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
iansen Отговорено Септември 7, 2006 Автор Share Отговорено Септември 7, 2006 И когато говорих за торенти имах предвид именно туинс торент С по два сийдъраа за файл Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Септември 7, 2006 Share Отговорено Септември 7, 2006 дам, малко е куцо за това аудио нюз Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts