Manolev Публикувано Септември 7, 2006 Share Публикувано Септември 7, 2006 (Редактирано) Пичове, незнам дали темата е за тук, но аз останах стъписан! Ама изцяло! Не мога да си обясня как свири с пръсти и свири толкова бързо! За пояснение това е бас китариста на Manowar. Бас китарата му е 4 струна и с тънък гриф! (май фейвърит) Пуснах темата, защото съм сигурен, че има някой от вас, които не са слушали това нещо! А всеки бас китарист според мен трябва да чуе това! Действа мотивиращо! :wow: Прегледай правилата! Редактирано Септември 7, 2006 от Mephistofel Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Септември 7, 2006 Share Отговорено Септември 7, 2006 (Редактирано) УААААААУУУ... :wow: :wall: Искам да бъда Джоeйи Демийои Редактирано Септември 7, 2006 от ...taka li e? - a taka. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Manolev Отговорено Септември 7, 2006 Автор Share Отговорено Септември 7, 2006 Този, които го свири това за мен е не-човек! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kukuman Отговорено Септември 7, 2006 Share Отговорено Септември 7, 2006 Пича е обсъждан бая и преди ЦЪК Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Септември 7, 2006 Share Отговорено Септември 7, 2006 Не поствайте линкове към пиратски mp3-ки.Темата няма особен смисъл,затваря се. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts