tefata98 Публикувано Август 1, 2013 Публикувано Август 1, 2013 Здравейте. Пея от 6 месеца, на 15 съм и се уча сам. Не съм Павароти или Халфорд -пея вярно и имам слух.Стигал съм Си-бемол и До,ако се разпея добре. Имам един проблем : Не използвам правилна техника. Не знам и как,а имам голямо желание. Имам спестявания и,ако има човек,който да ми подаде ръка бих бил много щастлив. От София съм. Скайп : easports98 Стилов ориентир : Judas Priest,Megadeth,Sabbath,Ac/Dc. Гласът ми е дрезгав,но мога да да пея и чисто. :-) Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 6, 2013 Отговорено Август 6, 2013 Здравей, браво за желанието! По кое съдиш, че не използваш правилна техника? Аз преподавам по скайп, ако те интересува можем да обсъдим това, което ти е трудно. Вяра this_little_bird Цитирай
tefata98 Отговорено Ноември 29, 2013 Автор Отговорено Ноември 29, 2013 Все още търся педагог... Цитирай
MISS_SUNSHINE Отговорено Ноември 30, 2013 Отговорено Ноември 30, 2013 Аз съм повече от доволна от моя вокален педагог, ако искаш ще те свържа.. пиши ми на лични . Успех! Цитирай
Recommended Posts