susanst Публикувано Юли 31, 2013 Публикувано Юли 31, 2013 Прясно нова из форума и се чудех от къде да започна... Мисля, че тук е идеалното място за начало 1)nickname: susanst2)Възраст: 233)Образование: Абе мярка се някакво там средно-специално 4)Вашият инструмент/и: Ами пробвала съм се да свиря на китара... Не е моят инструмент явно... В момента правя опити на едно синтезаторче касио. Абе не ме бива особено в свиренето, но не се предавам лесно. =) По скоро гласът ми е моя инструмент за момента, въпреки, че има какво още да се желае.5)Предпочитан музикален стил: От най-лекия опит за рок, до най-тежкия опит за метал E, от време на време минава и някоя поп песен през ушите ми, но е голяма рядкост 6)Вашият вдъхновител: Paramore, BFMV, MCR, TSTM, King Dimond, Pantera, Kiss, Death, Slayer, Guns and Roses, Queen... ама как само ги намешах,а? 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Хах, една банда в детството, без инструменти и идея какво става. Все още си пазя тетрадката с неграмотните текстове 8)Странични интереси: Рисуване и кино... От време на време драсвам по нещо, но и в това не ме бива особено 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Пея за кеф, предимно караокета. Обикновено в записите ми могат да се открият милиони грешки, но се успокоявам с това, че не съм професионалист. Е, това е. 1 Цитирай
Planeswalker Отговорено Август 7, 2013 Отговорено Август 7, 2013 Ем.. ВЕЛСОТЕ (welcome), дет се вика Цитирай
Recommended Posts