cecob Публикувано Юли 26, 2013 Share Публикувано Юли 26, 2013 (Редактирано) Напоследък доста от постовете са "Помогнете ми да избера бас/апаратура", като последва плеяда от въпроси и отговори за изясняване какво точно се търси, какво да се закупи и т.н. Предвид, че за половината от колегите пускащи тези теми това е първият им бас/апаратура, а за някои и първият музикален инструмент, напълно разбирам, че им е трудно да изберат само със съвети онлайн. Като помня колко разбирах преди години, когато започвах да свиря, предлагам следното: Ако започвате да свирите и сте се спряли на някой/някои модели, но ви трябва фактическа помощ при избора, пишете тук и някой от нас с повече опит ще дойде с вас до определен магазин (където сте харесали каквото сте харесали) за да пробва избраните инструменти/апаратури и да ви посъветва адкеватно. Естествено чисто по самарянски и от любов към музиката/баса. По този начин избягвате набутване и същевременно намаляваме разводняването на радела с нова тема за избор на бас/апаратура всяка седмица. Аз лично си предлагам услугите за Пловдив и София, като конкретизирам, че 5 струнните басове не са ми стихия, мога да ви бъда най-полезен за 4 струнни животни. Също така предвид появилите се доста фалшиви Fender-и в последно време, бих дал съвет на всеки дали басът със сигурност е оригинален или копие, от коя година е, ориентировъчна стойност и т.н. (направо полудявам от наглите фалшификации в други сайтове, чиито имена няма да назовавам). Моля, колегите, които биха помогнали за други градове, да го конкретизират по-долу. Тепърва започващите - пишете смело в тази тема! Също моля модераторите ако преценят да pin-нат темата за да е видна от току-що регистрираните. Поздрави Цецо Редактирано Юли 26, 2013 от cecob 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Юли 26, 2013 Автор Share Отговорено Юли 26, 2013 Дан, пропуснах да помоля и колеги от същите градове - Пловдив и София, на който им се занимава - да си кажат. Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts