ТЪГЪДЪК Публикувано Септември 4, 2006 Публикувано Септември 4, 2006 http://rapidshare.de/files/31732057/vilnja..._take-over_.mp3 ще се радвам да коментирате проекта ми. приемам всякакви критики. по-добре ме спрете, докато е време! :violin: Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 добрее ве братоо въпреки че аз се кефа на млко по грубия днб сееш се яката блъсканица ) беше ли на Цитирай
ТЪГЪДЪК Отговорено Септември 5, 2006 Автор Отговорено Септември 5, 2006 Бях, разбира се!!!! Ама само на 1 септември. Изкарах до 6:30 и ме е яд, че не останах до края, ама бях на работа... между другото, по принцип правя хардкор габа, това ми е първото отклонение към начупените бийтове. ако имаш желание, ето линк: vilnjal van dahl a.k.a. gabber van dahl - a tribute to hardcore Цитирай
Stone Free Отговорено Септември 5, 2006 Отговорено Септември 5, 2006 Хмм, аз успявам да сваля само някъф файл, дето е 5кб и няма нищо на него :think: Цитирай
ТЪГЪДЪК Отговорено Септември 6, 2006 Автор Отговорено Септември 6, 2006 (Редактирано) тогава, за по-лесно, ела тук и чуй: click here! Редактирано Септември 6, 2006 от ТЪГЪДЪК Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 7, 2006 Отговорено Септември 7, 2006 (Редактирано) и аз бях на 1ви септември лудница беше аз бях със тарамбуката яко блъсканица праех хаха ) тукатука тука съм се опитвал със тарамбуката да миксирам афродит ^^ а са го слушам тва vilnjal van dahl - take-over добре е тва със ква програма се прай ? дръм едн байс и джей хах Редактирано Септември 7, 2006 от DummTekKa Цитирай
ТЪГЪДЪК Отговорено Септември 8, 2006 Автор Отговорено Септември 8, 2006 (Редактирано) програмата е: фрути лупс 4 плюс ракия (домашна) ...а на тарамбуката си наистина добър! записът радва! Редактирано Септември 8, 2006 от ТЪГЪДЪК Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 винаги съм си мислел че ако иам някфа програмка за днб ше разцепа и ше праа бати нещата хаха :wall: саше виийме еммм датата търси вече 3 мин дано намери .. нема я ... ае чак мноу добър не съм още уча ма тва парче на афродит прост се утрепало за тарамбуката поне на мене тка ми звучи е виш го тоя маняк Цитирай
ТЪГЪДЪК Отговорено Септември 12, 2006 Автор Отговорено Септември 12, 2006 fruity loops 4 ти препоръчвам, щом за първи път ще сядаш пред фрутито. има вече и шестица, ама тя е брутална! не чак като reason-a, де, ама аз се губя в нея... четворката си е най-блага за работа. щом не си я открил в датата, търси в torrents.linkos.bg Цитирай
DummTekKa Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 аве братооооооо намерих а вее ) тенкс са я дърпам ма е 3.5 мм тва не мое ме събори са ще я разцъкаам Цитирай
Recommended Posts