ultrazone Публикувано Септември 4, 2006 Публикувано Септември 4, 2006 (Редактирано) Исках да чуя как ше звукне един KORG Hyper Distortion, който взех от нашия съфорумник Тони. С добър амп ( примерно Randall или Peavey ) размазва, aма исках да го пробвам директно в саунд-картата и мисля че донякъде се справя. Ей го на и него!!! Малко е недоизмислено , ама беше набързо и .............. Е, как мислите, звучи ли ??? П.П. Сори че е в Дата.бг ама нямах време да търся друг сървър. Редактирано Септември 4, 2006 от ultrazone Цитирай
ultrazone Отговорено Септември 4, 2006 Автор Отговорено Септември 4, 2006 :hello: О.К. мерси, но какво впечатление прави звука на дистъра, има ли тяга според вас и дали трябва да направя някакви корекции ? Записах го без амп, директно в саунд-картата и лошото е че оттук нататък нямам голямо поле за действие, но мисля че и така се постига някакъв резултат (е, все пак нямам студио) Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 ми аз не разбирам особено много от звук но това определено ме кефи и като звук и като парче солата са на 6 Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 страхотен Дист на Корг!!! И песента кефи!!! :guitar: браво! Цитирай
ultrazone Отговорено Септември 4, 2006 Автор Отговорено Септември 4, 2006 Ех че ме е срааааааааам Мерси братлета Ама Корг-а определено е над всички ефекти които съм имал досега. Има параметрик и възможност за запаметяване на 2 настройки. В скоро време мисля да го побъзикам и да запиша няколко различни семпъла. Иначе специално в това парче за солата съм го бууствал с Босс турбо оувърдрайв за компресия. Благодаря за отзивите!!! Цитирай
Recommended Posts