satanas Публикувано Юли 5, 2013 Share Публикувано Юли 5, 2013 Приятно слушане 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Юли 6, 2013 Share Отговорено Юли 6, 2013 satanas style! Браво, много яко е станало!!! И текстът кефи също, ти ли си ги мислиш? Като цяло най-ме кефи симфоничната нотка в стила ти. Пусни текста да го видя написан като цяло, ако може! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
satanas Отговорено Юли 6, 2013 Автор Share Отговорено Юли 6, 2013 Да, аз си правя всичко Текстът е под клипа, но ще го метна и тук. Сад ме зовяха - дете на агресията.Маркиз на греха, баща на перверзията.Слуга съм на страстите, роб на покварата,в голото тяло обичам да паля и гася цигарите.Поет, философ съм, писател, маниак.Бичувам и чукам във всеки бардак.Контеси, барони, мъже и жени,с ласки дарявявам анално - за зверства давам пари.пр:Къде сте весталки на моето време?Превръщам в пачаври - дарявам ви болка, дарявам ви семе.Къде сте графини, жадуващи секс?Да късам парчета от ваш'те тела, да пия кръвта ви на екс.Скрит в будоара, я чакам да дойдеДа вкуси от бога, заключен във мене.Да пие от жарта ми, без и да дреме.Родена актриса е тя, големия меч ще поеме.Поет, философ съм, писател, маниак.Бичувам и чукам във всеки бардак.Контеси, барони, мъже и жени,с ласки дарявявам анално - за зверства давам пари. пр:Къде сте весталки на моето време?Превръщам в пачаври - дарявам ви болка, дарявам ви семе.Къде сте графини, жадуващи секс?Да късам парчета от ваш'те тела, да пия кръвта ви на екс. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Юли 7, 2013 Share Отговорено Юли 7, 2013 Лелеее, тексът ти кърти мивки! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
satanas Отговорено Юли 7, 2013 Автор Share Отговорено Юли 7, 2013 Мерси Все пак става дума за Сад. Трябваше да спязя духа на бруталността 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Юли 10, 2013 Share Отговорено Юли 10, 2013 Успял си! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts