alexthegreat Публикувано Януари 26, 2005 Публикувано Януари 26, 2005 Ха привет на всички. Цял ден четох този форум и разбрах колко назад съм с материала...ама карай - ще наваксвам. Благодарско на всички допринесли за чудесната атмосфера тук) А сега личните ми ТТ данни: nickname: Alexthegreat Възраст: уфф....след 2 дни (28.01) вече 32 г. Образование: УНСС - Маркетинг Вашият инструмент/и: китара, най-обикновен Behringer (за 300 кинта с бокс-а комплект) моля, без подсмихвания за което (преди това от 10 г безмаркова кухарка) Предпочитан музикален стил: heavy, gothic Вашият вдъхновител: Iron Maiden, Metallica, Edguy, Nightwish, Sonata Arctica Досегашни (не)реализирани проекти: няма Странични интереси: PC games В кратце(или с две думи за вас самите): от скоро ентусиазиран ел. китарист любител, мразещ (и неразбиращ) ноти и др. Но по-добре късно от колкото никога. Добре заварили (педварително) Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Добре дошъл следварително! И дано престоят ти тук бъде полезен и приятен! Цитирай
Fenix Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Е па добре заварил От името на всички - мерси Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Е па добре заварил От името на всички - мерси Ти пък къде се буташ тука? Цитирай
Topsun Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Странични интереси: PC games да си дойдем на думатаи аз съм много зарибен по Рс игрички,но напоследък нямам много време да цъкам Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Да ти е честито присъединяването към голямото ни семейство!!! И...Нотите не са толкова страшни - при добро желание от твоя страна ще те убедя в това!!! Цитирай
assoass Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Жив и здрав! Дано тоя форум ти бъде също толкоз полезен ,колкото и на мен Цитирай
DaftFunk Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 Ние новаците трябва да се потдържаме ;-)))))) Добре дошъл !!!!!!!!!!!! Цитирай
Joys Отговорено Януари 27, 2005 Отговорено Януари 27, 2005 Добре дошъл на кораба на лудите. Много се научава тука ей. И аз отскоро съм ама научих повече неща от колкото за 1 година ако не бях тук. К'во да прайш то на по бира к'во ли не обещава човек. Четене и питане му е майката и повечко жица и бира. Enjoy. Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Тоест, аз съм хахо, да не стане грешка... Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 :hello: Добре дошъл! Много скоро ще се убедиш и сам колко весело е тук Полезни и много весели моменти Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 :hello: ей металист долен добре си ни дошъл Цитирай
Recommended Posts