jabs Отговорено Ноември 24, 2014 Отговорено Ноември 24, 2014 ^^ и за това се приема че е вид ... (хм) ... музика ... изкуство ... (хммммм) Цитирай
tekst_po_poruchka Отговорено Юни 12, 2016 Отговорено Юни 12, 2016 Здравейте, EvilBoy, Вместо коментар, Ви предлагам мой вариант на първия куплет от първия Ви текст: Видях те, както зяпах от готината маса, и ти дойде при мене – на VIP-а за украса. Попита ме “К’во мислиш?”. Строг поглед и си ясна: със чиста съвест казах, че искам да те прасна! Тези четири реда са моето мнение - какво трябва да има във всеки професионален текст, даже да е за рап парче. Така трябва да бъде така показва и опита ми.Разбира се, това е моето мнение. При харесване или нехаресване - пишете ми на tekstko@gmail.com. Цитирай
crunk Отговорено Юни 17, 2016 Отговорено Юни 17, 2016 (Редактирано) Свали си някои текстове на 2pac, Nas, Eminem, Mos Def и се учи от тях. Рапа е игра на думи и послание. Аз поне така го виждам. Музика от улиците където хората нямат нищо. Борба. Да имаш таланта да обръщаш действителността в рими. Този текст примерно ми харесва. От няколко дни слушам този ремикс и гледам, че и той е с текст. Редактирано Юни 17, 2016 от crunk Цитирай
Recommended Posts