Red_Bull_Dog Отговорено Февруари 21, 2005 Автор Отговорено Февруари 21, 2005 Абе истината е ,че в Щатите докато бях гледах един фен дето имаше тупани в къщи и човечеца свиреше там из разни клубове в Тампа ...Беше сложил в касата нещо ,което удивително напомня на бабините ми чержета от Адамово време,а освен това я беше здравата натъпкал..Предполагам ,че това е само за домашната му аудитория и на концерт изглежда по-различно,но тогава и аз не бях фен на разните парцали и други от тоя род баклуци,та ми се стори просто една цигания пренесена отвъд океана...Явно истината както винаги е някъде по средата Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 21, 2005 Отговорено Февруари 21, 2005 YtseJam написа: Та така, сега ще си купувам от ония възглавнички на Еванс, то се е видело. ти пък к'во ще си купуваш възглавници слагай от домашните и това е за какво ще харчиш излишни пари Цитирай
rush2112 Отговорено Февруари 22, 2005 Отговорено Февруари 22, 2005 Аз в мойта съм резнал една стара бабина възглавница, ама вътре е с парцали, а не с дунапрен и ми се струва, че така се заглушава по добре отколкото с дунапренките! Пък и за какво ли са ти Evans?! Не че е лошо да имаш( ако имах достатъчно кинти и аз бих си купил),ама в крайна сметка като нямаш хубав микрофон звука пак ще е VERI SUCKS. Цитирай
Sabian Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Здравейте на всички. Понеже виждам, че тук обсъждате един силно вълнуващ ме въпрос за касите и реших и аз да се включа с едно въпросче. Понеже свиря с едни много кофти Amati и искам да питам някой по-вещ по sound check-a, ако може да ми каже как да си направя касата да звучи по-отсечено(в момента след удър много кънти и се получава нещо като ехо от една две секунди след това), защото опитах вече мисля че всякакви настройки и я настройвах и я пълних с разни парцалки и кво ли не и единствения ефект, който се получи е заглушаване. :wall: Моля ви ако някой има някаква идея да драсне някой ред!... Цитирай
YtseJam Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Кънтяща каса = тънка кожа, прекалено опъната и/или без заглушаване. Отпусни кожата колкто можеш повече, слагай възглавница вътре и най-вече си купи хубава дебела кожа със заглушаващ пръстен и т.н. Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Февруари 25, 2005 Автор Отговорено Февруари 25, 2005 Ytse Jam e goddamn right... имал съм го тоя проблем и го реших по същия начин-парцалки и отпусната кожа,макар че с кардана и ебах мамицата наскоро...Купих си ролка с тиксо ,ама искам нова кожа....Може ли Ремо Пинстраип да е 80 лв ве...Нема ли некъде по-тънкана( Цитирай
Sabian Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 Благодаря много за помощта на YtseJam и Red_Bull_Dog - ами най-вероятно ще си взема нова кожа - сега съм с една верно много тънка и наистина звучи по-кънтящо от предишната ми (една много яка Ремо двупластова), която за съжаление предаде богу дух (така се скъса, че и десет ролки тиксо да бях взел нищо нямаше да направя Red_Bull_Dog - ако искаш пробвай някои път като ти се скъса кожа и я лепиш с лекопласт(аз сега съм на тоя принцип), а не с тиксо щото много лесно се къса, а освен това на мене ми се е случвало като лепя с тиксо да се чува един странен пукащ звук от леко отлепеното тиксо Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 малий хора :wow: вие как удряте тея каси бре че да ви се късат кожите при мен този проблем все още не се е случвал ама нали за всичко си има първи път то това опира също колко често свириш де Цитирай
Red_Bull_Dog Отговорено Февруари 27, 2005 Автор Отговорено Февруари 27, 2005 (Редактирано) А така) Еми тая кожа на касата, дето предаде Богу дух беше на повече от 5 години,немаркова...сиреч боклук и ползвана доста още преди мене-вероятно в зората на изнамирането на кардана е произведена... и след като аз се снабдих с въпросното устройство, и взех да я налагам чисто, и просто и се еба майката Та така Иначе свиря с разумно полагане на инвентара щото ума ,а не силата води до успех) ...а и инвентара е чуплив понякога-палките най-добре го знаят Редактирано Февруари 27, 2005 от Red_Bull_Dog Цитирай
The Crow Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 аааа такава ли била работата така става Цитирай
Sabian Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 Да бе верно с тия стари куча марка кожи направо не си е работа(аз моите почти не сам ги сменял откак си зех тупаните Ама много пари са яките кожи да му се невиди - а докат сабера за свестен цялостен комплект лепене му е майката Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 имам едно видео на Саймън Филипс,в което казва че си слага в касите по една хотелска кърпа,но задължително от 'Хилтън' Цитирай
YtseJam Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Мда, и обяснява точно как се навива на тръбичка и се залепва по една на предната и една на задната кожа. Някъде имам снимки, ще ги изровя и ще покажа. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 обаче наи-готино беше като и скочи отгоре(това вече и аз го правя) Цитирай
YtseJam Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Когато си 95 кила (като мен), не е добра идея. Цитирай
Recommended Posts