saiman Публикувано Август 19, 2006 Публикувано Август 19, 2006 (Редактирано) Знам че записа е отвартителен правен е в къщата на един приятел с микрофон за компютър но да ми кажете вашето мнение за песничката... http://seemeinside.hit.bg/see%20me%20inside.mp3 Лигава е но тука е само на 2 китари принципно я свирим на 4 Редактирано Август 19, 2006 от saiman Цитирай
Vic7oR Отговорено Август 19, 2006 Отговорено Август 19, 2006 Ами като изключим качеството, парчето е добро. Вокалката важи. Опитайте се да го запишете както го правят хората П.С. Помислете малко за соло в песента Цитирай
saiman Отговорено Август 19, 2006 Автор Отговорено Август 19, 2006 Ами като изключим качеството, парчето е добро. Вокалката важи. Опитайте се да го запишете както го правят хората П.С. Помислете малко за соло в песента Мерси но соло има просто когато е записвана аз нямах бас а солиста не беше с нас Мерси се пак Цитирай
saiman Отговорено Август 19, 2006 Автор Отговорено Август 19, 2006 Има и още една тя е по-зле The only way to be Цитирай
ronia Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 (Уф, чак сега ни оправиха скоростта на нета и вече мога да слушам повече неща.) Я кажи на първото парче беквокалите на живо ли са записвани, или ги добавяхте после? Много добре стоят. И въобще парчето е готино като основа, вземете да го поразработите. А второто ми хареса още повече - има готина атмосфера, акустичното звучене и перкусиите идват супер. Опитайте пак да го запишете - може и повече беквокали да се сложат. Ще стане много купонджийско. Как се казва групировката? Цитирай
saiman Отговорено Септември 1, 2006 Автор Отговорено Септември 1, 2006 Мерси ние имаме няколко много основни проблеми недагав тон режисьор/аз/ като за начало. Като правихме записите нямахме хубав микрофон записвахме със съмнителни програми и то записвахме на куп в смисъл слагаш микрофона и записваш. Бек вокалиската си е пак нашия вокал само дето я записахме 2 пъти. Нямаме техника все още но аз мисля да оправя този проблем. Име на групата нямаме още но мислим по въпроса... имахме идея да е Нийманд ама не се кефа много. Сега ще имаме нови попълнения.Първо махаме китариската...много е зле горката и слагаме един приятел от 12-тите ни класове за китара соло аз съм си на бас и след това барабани и пиано...и двете попълнения са добри. сега въпроса е да свирим сериозно. Относно повтаряне на записи сега мислим да набием малко парички за студио...Имаме и 4-5 нови пърчета но поради факта че не се събираме редовно и не записваме като хората не мога да ги пусна....имам на некво демо само едната китара за песен... Ангел в ноща Тва са акордите на една песен в смисъл в най общ вид има и още ама не съм ги правил още...и текст си има сичко Цитирай
ronia Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Моят съвет е да си поработите още малко в домашни условия тези идеи, които имате, и да почвате да ходите на репетиционна. Там можете и да се записвате нелошо. Ако чакате да съберете техника, това няма да го бъде скоро и най-много да се разпадне историята. От това което чувам мога да кажа, че си струва да се хванете по-сериозно, именно с авторска музика. Успех! :hello: Цитирай
Fory Отговорено Септември 1, 2006 Отговорено Септември 1, 2006 Мале тоя китарист е ужасен сорри ама......... Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 2, 2006 Отговорено Септември 2, 2006 яко репитиции, уроци и писането на песни - последно... Цитирай
ronia Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 Вие все много разбирате и затова всичките български групи в даден стил звучат еднакво. Ей Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 4, 2006 Отговорено Септември 4, 2006 чух двете парчета първото много ми хареса, което е странно и вокалистката ми харесва как пее(аз попринцип непонасям чисти вокали и предимно женските) свирете упражнявайте се за да движите напред, определено има ляп(и манджъ) в вас Цитирай
Recommended Posts