fluti Публикувано Август 19, 2006 Публикувано Август 19, 2006 (Редактирано) http://autosong.ninjam.com/mp3.php/2006071...i-toine_le_.mp3 Ето едно импровизирано джемче със скромното участие на моя милост :hello: и разни непознати хора от нета Аз свиря соло китарата. Понеже е чиста импровизация, в един момент си личи как ми свършват и малкото идеи :wall: Същинската част почва към 1-та минута. БТВ някой друг влиза ли в NINJAM? Редактирано Август 19, 2006 от fluti Цитирай
VOSTOK Отговорено Август 20, 2006 Отговорено Август 20, 2006 (Редактирано) Дръпнах я програмката, пуснах там, свирих уж нещо... После като пускам тия там файлове, дето си ги сейва, нищо от мене, само барабаните. Ти китарата къде я хакваш - в line in-а, или? Явно нещо не съм направил както трябва. Сега се чудя дали изобщо отсреща съм се чувал, като дрънках там с някви онлайн хора... Я раздуй, че иначе програмката звучи забавно Редактирано Август 20, 2006 от VOSTOK Цитирай
fluti Отговорено Август 20, 2006 Автор Отговорено Август 20, 2006 Ами няма значение къде я хакваш, въпроса е да избереш от рекординг да записва от този вход, в който си я пъхнал. също от самата програмка може да избереш от къде да ти е входа (в един комбобокс). Трансмит трябва да ти е чекнато и ще видиш в дясната страна един индикатор за нивото на входния сигнал. Отдолу може да го променяш с един слайдер. Също така трябва да се вържеш към сървъра test.ninjam.com на някой от портовете 2049, 2050, 2051 или 2052. От http://www.ninjam.com/jamfarm/index.php може да провериш къде има включени други хора. Трябва да имаш и сравнително добър външен нет. Другото, което трябва да имаш предвид е, че се чувате един друг с един такт закъснение (има го обяснено на сайта направено е с цел да не се усеща закъснението при предаване по мрежата - невъзможно е да се свири в наистина реално време, затова са решили да направят латенцията по-голяма - точно 1 такт) Цитирай
drizzt Отговорено Август 20, 2006 Отговорено Август 20, 2006 (Редактирано) а как да хакна ВСТ ефекти преди клиента има ли начин.. аз бях вдигнал 2 сървъра при мен обаче по форума- нулев интерес.. Редактирано Август 20, 2006 от drizzt Цитирай
fluti Отговорено Август 20, 2006 Автор Отговорено Август 20, 2006 (Редактирано) ми за ВСТ ефекти... единственото, което се сещам е да си ги пуснеш през друга програма и в NINJAM да дадеш да записва от изхода... или в миксера в рекординг да зададеш да записва от изхода.. там Стерео микс ли как се казва... Иначе самата програмка може да ползва Jesusonic (ама може би трябва да го инсталираш отделно?? ) там има интересни ефекти... Пък аз от дъжд на вятър се завъртам там, но винаги има по някой включен. Докато при тебе, просто малко хора са знаели и трябва предварително да се уговориш с някой... и става сложно Редактирано Август 20, 2006 от fluti Цитирай
Recommended Posts