becker Публикувано Август 18, 2006 Share Публикувано Август 18, 2006 здравейте господа от гилдията . нали тези форуми са за това да се дават съвети да се помага и пр. опитах се да задам въпрос в област в която съм бос или образно казано компютрите . вие ме пратихте на м.......а си . за начинаещ не съм такъв от 20 г.цедя китарата и продължавам . мисля че темата ми която я заключихте е по полезна от други цитирам: коя е наи хубавата китара или коя е най грозната китара ..............и пр. ОТНАСЯМ СЕ С УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Август 18, 2006 Share Отговорено Август 18, 2006 Тази тема е вече обсъждана и най-често се задава от начинаещи китаристи. Или поне начинаещи с компютрите. Какъв е проблема - егото ти ли!? Вместо да обсъждаме тук глупости, по-добре отиди прочети какво е написано там където са те пратили и посвири после през компютъра Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vic7oR Отговорено Август 18, 2006 Share Отговорено Август 18, 2006 Батко АХЕ е прав! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Август 18, 2006 Share Отговорено Август 18, 2006 Мда, все пак този форум съществува вече почти две години, неколкократно е обсъждана темата и на хората им омръзва да отговарят всеки път едно и също. Освен това идеята на форумите е да са един вид база от данни (те всъщност са за разлика от чата например), затова е направена и функцията Търсене. :read: Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vic7oR Отговорено Август 18, 2006 Share Отговорено Август 18, 2006 За да те опровергая само ще спомена, че от Ай Ер Си мрежата остават логове Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Август 19, 2006 Share Отговорено Август 19, 2006 Да, в bash.org Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Август 19, 2006 Share Отговорено Август 19, 2006 @becker,темата ти беше затворена поради причината,че вече подобен въпрос е нееднократно задаван тук.Търсачката на форума е един добър приятел,просто трябва да му се обръща повече внимание. Доказателство: тук тук тук тук тук тук тук тук. И добре дошъл в този форум все пак,не е необходимо да трупаме негативни впечатления още от самото начало,нали? Темата се затваря. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts