Jump to content
Българският форум за музиканти

опровержение


becker

Recommended Posts

здравейте господа от гилдията . нали тези форуми са за това да се дават съвети да се помага и пр. опитах се да задам въпрос в област в която съм бос или образно казано компютрите . вие ме пратихте на м.......а си . за начинаещ не съм такъв от 20 г.цедя китарата и продължавам . мисля че темата ми която я заключихте е по полезна от други цитирам: коя е наи хубавата китара или коя е най грозната китара ..............и пр. ОТНАСЯМ СЕ С УВАЖЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тази тема е вече обсъждана и най-често се задава от начинаещи китаристи. Или поне начинаещи с компютрите. Какъв е проблема - егото ти ли!?

Вместо да обсъждаме тук глупости, по-добре отиди прочети какво е написано там където са те пратили и посвири после през компютъра :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мда, все пак този форум съществува вече почти две години, неколкократно е обсъждана темата и на хората им омръзва да отговарят всеки път едно и също. Освен това идеята на форумите е да са един вид база от данни (те всъщност са :D за разлика от чата например), затова е направена и функцията Търсене. :read:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@becker,темата ти беше затворена поради причината,че вече подобен въпрос е нееднократно задаван тук.Търсачката на форума е един добър приятел,просто трябва да му се обръща повече внимание.

 

Доказателство:

 

тук

 

тук

 

тук

 

тук

 

тук

 

тук

 

тук

 

тук.

 

И добре дошъл в този форум все пак,не е необходимо да трупаме негативни впечатления още от самото начало,нали?

 

Темата се затваря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.