Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Китайците са направили копие на Celestion Vintage 30? Но защо ли се учудвам.

http://www.ebay.de/itm/12-Zoll-Speaker-Lautsprecher-8-Ohm-ahnlich-Vintage-30-kein-Celestion-/221218943184?pt=Amps&hash=item3381ad30d0

Отговорено

Те така или иначе ги произвеждат, продават си ги без марка (може би тези които не минават качествения контрол )

Така процедират и с много други продукти.

Отговорено

Продавачът изрично декларира, че предлаганият говорител не е Celestion.

Рекламира, като казва, че е подобен на V30. 

ähnlich Vintage 30, kein Celestion

Отговорено

Този продавач - да.Но ако някой друг го купи, залепи стикер(който не се прави никак трудно) и го пусне за продажба?Според мен е въпрос на време да се случи.

Разбира се има видими разлики с оригинала и не мисля, че е от същата фабрика.Това ме притесни.

п.с. плочката с конекторите е хваната по друг начин за шасито и т.н.

Отговорено (Редактирано)

Ако, ако... като е ако, отиваш в официалния дистрибутор, броиш парсата и вземаш оригинала... принципно... :) Иначе - с вяра и късмет.

Редактирано от 7thString
Отговорено

E-bay :)

Не случайно плащането се препоръчва да мине през PayPal.

Ако докажеш фалшификата, ще си получиш парите и това работи наистина :)

Отговорено

^^, ^ Момчета , това е ясно, просто за първи път се натъквам на копие на celestion, стана ми интригуващо и реших да споделя :) Пък вие почнахте с раздаването на акъл.

Отговорено

Мда, праФ си.

Взехме да наливаме мозък.

Пък китайчетата в това време бачкат здраво ;)

Отговорено

Напомня ми на новината в национален радиоефир, "Скандал! Фалшиво сирене в магазина", като фалшиво свирене в кръчмата. Щяхме да се пребием като кучета по магистралата от хилене, особено като беше последвала другата скандална новина за някъв младеж, дето се опитал да открадне три буса и едно ауди, и като го хванали се чудила прокуратурата какво да го прави. К'во ви дреме, пичове, китайците и мартениците ни правят, шопската салата, сигурно и фалшивото сирене е било китайско (към шопската салата), с тайвански чушки и оцет от Сингапур. Вие тука за някакви говорители...