liquid_death Публикувано Април 29, 2013 Публикувано Април 29, 2013 Китайците са направили копие на Celestion Vintage 30? Но защо ли се учудвам. http://www.ebay.de/itm/12-Zoll-Speaker-Lautsprecher-8-Ohm-ahnlich-Vintage-30-kein-Celestion-/221218943184?pt=Amps&hash=item3381ad30d0 Цитирай
metalhammer Отговорено Април 29, 2013 Отговорено Април 29, 2013 Те така или иначе ги произвеждат, продават си ги без марка (може би тези които не минават качествения контрол ) Така процедират и с много други продукти. 4 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Април 29, 2013 Отговорено Април 29, 2013 Продавачът изрично декларира, че предлаганият говорител не е Celestion. Рекламира, като казва, че е подобен на V30. ähnlich Vintage 30, kein Celestion 1 Цитирай
jabs Отговорено Април 29, 2013 Отговорено Април 29, 2013 Би било фалшификат ако имаше някаква брандировка. 2 Цитирай
liquid_death Отговорено Април 30, 2013 Автор Отговорено Април 30, 2013 Този продавач - да.Но ако някой друг го купи, залепи стикер(който не се прави никак трудно) и го пусне за продажба?Според мен е въпрос на време да се случи. Разбира се има видими разлики с оригинала и не мисля, че е от същата фабрика.Това ме притесни. п.с. плочката с конекторите е хваната по друг начин за шасито и т.н. Цитирай
7thString Отговорено Април 30, 2013 Отговорено Април 30, 2013 (Редактирано) Ако, ако... като е ако, отиваш в официалния дистрибутор, броиш парсата и вземаш оригинала... принципно... Иначе - с вяра и късмет. Редактирано Април 30, 2013 от 7thString 1 Цитирай
jabs Отговорено Април 30, 2013 Отговорено Април 30, 2013 E-bay Не случайно плащането се препоръчва да мине през PayPal. Ако докажеш фалшификата, ще си получиш парите и това работи наистина Цитирай
liquid_death Отговорено Май 1, 2013 Автор Отговорено Май 1, 2013 ^^, ^ Момчета , това е ясно, просто за първи път се натъквам на копие на celestion, стана ми интригуващо и реших да споделя Пък вие почнахте с раздаването на акъл. 4 Цитирай
jabs Отговорено Май 1, 2013 Отговорено Май 1, 2013 Мда, праФ си. Взехме да наливаме мозък. Пък китайчетата в това време бачкат здраво 1 Цитирай
Icarus Отговорено Май 3, 2013 Отговорено Май 3, 2013 Напомня ми на новината в национален радиоефир, "Скандал! Фалшиво сирене в магазина", като фалшиво свирене в кръчмата. Щяхме да се пребием като кучета по магистралата от хилене, особено като беше последвала другата скандална новина за някъв младеж, дето се опитал да открадне три буса и едно ауди, и като го хванали се чудила прокуратурата какво да го прави. К'во ви дреме, пичове, китайците и мартениците ни правят, шопската салата, сигурно и фалшивото сирене е било китайско (към шопската салата), с тайвански чушки и оцет от Сингапур. Вие тука за някакви говорители... Цитирай
Recommended Posts