Трупче Публикувано Август 18, 2006 Публикувано Август 18, 2006 Ами ето този път ще представя две авторски парчета. Използвал съм само това което имах - акустична китара и електрическа китара. Песните са записвани и пяти на по една две . Миксирани са на по вече 6-7 бири, така че ще прощавате (всичко това бе снощи до някъде 1 часа) Извинявам се, че са на английски. Аз лично исках да ги направя на български, но съквартиранта ми много искаше да ги изпее (по някаква незнайна причина :think: ) и затова ги измислихме такива. Той е кореец и се разбираме само на английски. Между другото пее много фалшиво и звучи точно като Оня японец, забрайх му името дето стана известен с това че пее фалшиво. Както и да е: Fuckin Rain (the 'other' version of Liverpool Express - Beautiful Day) Whatever Happened Цитирай
circles Отговорено Август 18, 2006 Отговорено Август 18, 2006 хаха, корееца разцепва! На мен ми звучат малко рецитално иначе... Цитирай
Vic7oR Отговорено Август 18, 2006 Отговорено Август 18, 2006 Та.. не че не ви вярвам де.. но все пак.. сирурен ли си, че не сте изпили повечко бира Цитирай
Трупче Отговорено Август 18, 2006 Автор Отговорено Август 18, 2006 ха-ха ами да, аз между другото се учудвам сега като ги слушам от качеството, което сме извадили хаха, щото си го записвахме в апартамента, а и по огромна случайност няма и странични звуци, ама наистина сега като се замисля много не помня кога и как съм го миксирал ... а въобще дали аз съм го миксирал или той :think: , така че може и биричките да са били повечко . Пък той корееца 50 кила горкия и изпи 6 бири, как може човек да пее нормално след това, та той от една бира вече оплиташе кабелите и се блъскаше по стените. (представете си го - те те тОа от дЕсно) Иначе сори че съм дал такъв link а не директно към mp3, но съм на работа сега (с леееек махморлук ) а ми е блокиран достъпа към всякакви ftp сървъри и не мога да си ги кача на този на университета, но ще ги кача там като се прибера и ще поствам Цитирай
Recommended Posts