Бай_Иван Публикувано Април 21, 2013 Публикувано Април 21, 2013 Здравейте! Някой тук занимавал ли се е с озвучаване на гайда , да сподели пинизи, че на мене ми се налага скоро да се занимавам с това ,а никога не съм бачкал с такъв инструмент! Цитирай
enuffZnuff Отговорено Април 22, 2013 Отговорено Април 22, 2013 Обикновено се озвучава гайдуницата ( за живо ) .Микрофоните , които можеш да използваш варират ,според възможностите на джоба ти .Твоята цел каква е?Живо свирене или запис ? Цитирай
Бай_Иван Отговорено Април 22, 2013 Автор Отговорено Април 22, 2013 Значи ще бъде на живо.Другото , което ме притеснява , че нямам подходящ микрофон за целта (поне така си мисля) разполагам с няколко Senheiser E 825 , които до сега са ми вършели работа , ама нали си е вокален микрофон по принцип.Ако имаш някакво предложение за микрофон кажи.Бюджета ми е ограничен за съжаление не бих могъл да дам повече от 200 лв. за микрофон , но ако пък стават Зенхейзерите още по-добре. Цитирай
enuffZnuff Отговорено Април 23, 2013 Отговорено Април 23, 2013 Ще ти върши работа твоя.Аз съм озвучавал с 58ца.Настройките на повечето духови инструменти са като настройки за глас.Ако искаш нещо по-висок клас и удобство за самия теб и да не седиш залепен за стойката на микрофона , докато свириш - AKG C 519 около 300 лв е .Микрофона е с клампа и можеш да го закачиш, където си пожелаеш Цитирай
Бай_Иван Отговорено Април 24, 2013 Автор Отговорено Април 24, 2013 Благодаря за отговора!Не съм аз гайдара - "задпултовото устройство съм". Цитирай
Бай_Иван Отговорено Май 7, 2013 Автор Отговорено Май 7, 2013 Озвучаването мина като по вода!Микрофона беше екстра както и успях да направя добър ефект за гайдата.На гайдаря му хареса и прочие. Цитирай
Recommended Posts