Claymore Публикувано Януари 25, 2005 Публикувано Януари 25, 2005 Интересува ме,след като по блъскаш известно време по прашните пътища на България и направиш редица концерти,кога най-после някой ще ти обърне внимание??Ясно е ,че всеки си има изградена представа за това какво и как трябва да направи,ясно е също така че задавам риторичен въпрос,но какво по дяволите трябва наистина да се случи ,че нещо да се промени? Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Пич, защо триаа да се ограничаваш до БГ? Глей Уикеда кво праат - намерили са си кой да им организира концерти в чужбина, и мъскат там, и лейбълите ги забелязват и т.н. Другия вариант е CDBABY.COM. Поразучи малко и ше разбереш. Пробвай и musicbizacademy.com. Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Ти от бандата Клеймор ли си? Помня, че и те бяха от Русе, та затва викам че триаа си оттам Ми пичове, аз съм ви гледал преди сума време веднъж на живо, и бехте доста яки! Що не минете по Софията малко, а? Цитирай
Claymore Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 (Редактирано) Абсолютно от там съм(барабаниста).В София е доста трудно да се отиде при положение че няма нито едно предложение за свирене...освен ако говориш за купон ,ама и там трябват пари...По-точно на кой концерт (свирихме и в "О!Шипка" с "Korozy",и в още едно читалище ама не си спомням името(там бяха и "Mountain Lion",Dark Moon Rising"(мисля,че имаше още от групите на Ники Велев) и още много други(това беше същата вечр на ицидента в "Индиго")??? Редактирано Януари 25, 2005 от Claymore Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Eeee, тва ноо отдавна бе, пич То предложението не иде само - обадете се на тия от Шипката и Три уши, и ги зарибявайте. Ако ставате - ше ви земат, да свирите от време на време. Че иначе - тъпо. Цитирай
Claymore Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 Сигурно ще стане ,ама чак през март(че има да се учи...) Цитирай
Glacierise Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Успех! Може да напраиме некое съвместно свирене Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 20, 2005 Отговорено Февруари 20, 2005 Интересува ме,след като по блъскаш известно време по прашните пътища на България и направиш редица концерти,кога най-после някой ще ти обърне внимание??Ясно е ,че всеки си има изградена представа за това какво и как трябва да направи,ясно е също така че задавам риторичен въпрос,но какво по дяволите трябва наистина да се случи ,че нещо да се промени? Бачо, то на тоя малкия пазар и да те забележи някой - файда никаква. Комерсиални продукти от рода на Ирина Флорин продават по 1500 - 2000 копия от албум, кво остава за тежките металурзи? А за концертни дейности, клубове турнета... ами колко фена има общо в цяла България? Две хиляди ли са, три хиляди ли? Сигурно около 50 от тях са в Русе да речем, вярвам разбрал си го от посещаемостта на концертите ви. Какво трябва да се случи? Ами да нарастне населението с няколко милиона, да се вдигнат заплатите с няколко хиляди леффчета и прочее... Най добре е зад граница - там даже най-бруталните банди продават достатъчно копия да изкарат за хлеб Цитирай
Recommended Posts