Shakesbeer Публикувано Януари 25, 2005 Публикувано Януари 25, 2005 1)nickname: Shakesbeer 2)Възраст: 19 3)Образование: Средно специално, сега уча в УНСС 4)Вашият инструмент/и: Бас. На китара - колкото за купона Опитвам се и да пея, но нямам възможност да започна да се уча. Гласа ми също е бас. 5)Предпочитан музикален стил: Рок, блус, метъл, джаз, народна музика. 6)Вашият вдъхновител: Зависи! Желанието да свиря на музикален инструмент дойде в ранна детска възраст когато вуйчо ми свиреше на китара. Нещата които композирам (силно казано) са вдъхновени най-вече от личните ми изживявания и впечатления. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Основното е RedHate - метъл група. Искам да се занимавам и с "откачена работа" както казват другите от групата: Проект, създаден изключително и само за удоволствие. Свирим каквото си искаме, както си искаме, и докогато си искаме! 8)Странични интереси: Мотоциклетен туризъм, авиация. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): Трудно е да се каже... Противоречива личност съм Цитирай
assoass Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Марабата, Орлинчо! надявам се пак скоро да те видя във спортната зала на УНСС да четеш обявите "Адам търси Ева".....А бтв, завери ли си баскетбола.... Цитирай
Topsun Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Мараба и от мен!Добре дошъл на кораба! Цитирай
MDFk Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Уелкъм в нашия скромен форум!Дано се изкефиш на мах :guitar: :violin: Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 А така!!!Добре дошъл и добре поостанал повечко .Да не зачезнеш на бърза ръка само,че :killyou: :violin: :guitar: Всичко най и те каня и тук на Jam-a в петък!!! :guitar: :violin: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 С голямо закъснение, но все пак: Welcome! :hello: Цитирай
Shakesbeer Отговорено Януари 26, 2005 Автор Отговорено Януари 26, 2005 assoass освободих го! Освен тва обявите бяха Ева Търси Ева и Адам И Ева Търсят Адам И Ева Цитирай
assoass Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 assoassосвободих го! Евалата, браточка Цитирай
bulby Отговорено Януари 26, 2005 Отговорено Януари 26, 2005 А здрасти Орлине и добре дошъл Не знам дали ме помниш, преди години си лафехме по IRC и тн. - тогава се подвизавах с никове The Trooper, Garm и тн. Както и да е, ще ви гледам как джаскате с Пешо (китарджията ви, "правият ръб" ) в събота Цитирай
pacman Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Както и да е, ще ви гледам как джаскате с Пешо (китарджията ви, "правият ръб" ) в събота Хехе, аз пробвах преди няколко години... така де, да бъда "прав ръб" за няколко месеца... ама нещо не се получи тогава бях много into oldschool hardcore, но... минали времена айде, за всички прави ръбове хахаха!!! Цитирай
Recommended Posts