psychedelic1994 Публикувано Април 14, 2013 Публикувано Април 14, 2013 Здравейте. Отдавна искам да си купя уа педал, но доста се колебая около съотношението цена-качество-звук, та се обръщам към тези от вас, които имат повечко опит с ефектите - аз съм скромен притежател на процесор Vox Stomplab, та не съм много навътре в нещата с ефектите. Също така колко ще струва направата на поръчков такъв педал от някой, който разбира? Целя се в звук сходен на Jimi Hendrix и John Frusciante. Знам, че Jimi Hendrix Signature Wah струва към 350 лв, та това засега ми е доста соленичко. Също искам да питам как стоят нещата с output-a при Стратокастър с Texas Special адаптери - височината на моите спрямо струните не е пипана откакто е купена китарата и ми се струва, че трябва да усилвам китарата доста повече, отколкото другата ми, възможно ли е това да влияе върху звуците от ефектите, тъй като съм пробвал процесора ми и с китара, която е с 2 хъмбъкъра и при нея нещата са различни? Реших да питам за двете неща едновременно, тъй като не искам да спамя, правейки две различни теми. Цитирай
Recommended Posts