Shakesbeer Публикувано Януари 24, 2005 Публикувано Януари 24, 2005 Еми... Който има Рок, най-много Хеви група, записано демо или албум, достатъчно свободно време през лятото и смята че е достатъчно добър за да пробие - нека ми пише ПМ Цитирай
YtseJam Отговорено Януари 25, 2005 Отговорено Януари 25, 2005 Ако си мислиш, че простотиите ти ще минат тук, много се лъжеш. Това не е форумът на сме и мога само да ти кажа, че биг брадър ис уочинг ю и да внимаваш в картинката. Цитирай
Shakesbeer Отговорено Януари 25, 2005 Автор Отговорено Януари 25, 2005 Щом съм го написал това явно съм имал нещо предвид а относно форума на сме - от около 2 години съм написал по-малко от 50 поста там... Цитирай
ba6 maistora Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 да, къф е тоя младеж и за какво става дума тука :wall: Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 19, 2005 Отговорено Април 19, 2005 Ще даде ли някой малко повече инфо? Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 21, 2005 Отговорено Април 21, 2005 Аз имам псевдоблус пънк-формация, която свири аматьорски джаз. Да пращам ли? Цитирай
Shakesbeer Отговорено Април 28, 2005 Автор Отговорено Април 28, 2005 Не е. През лятото кажи речи всека седмица има мотосъбор. Имам човек дето да препоръчва готини групи за там. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 28, 2005 Отговорено Април 28, 2005 Не е.През лятото кажи речи всека седмица има мотосъбор. Имам човек дето да препоръчва готини групи за там. Ами Ок, скоро ще ти пратя запис... като го направим Цитирай
Recommended Posts