jpa Публикувано Април 6, 2013 Публикувано Април 6, 2013 Имам конструктивно предложение,защо не разделите тази секция на подгрупи за хората ,които търсят музиканти,например в няколко основни секции и под секции Професионалисти и Аматьори 1/ искам да свиря с някой щото ми е кеф или сега се уча и си търся хора на моя акъл 2 /за професионалисти търсещи сериозни хора за работа или проекти Стилово Металисти хеви металисти детметали и прочие тресни в една кошара,тук ми идва на ум и за възрастово разделение за малолетни и пълнолетни да има групи Чалгаджии срърбели и мазни в друга Поп музиканти в трета Джаз музиканти в четвърта Класици в пета и тнт Също така да са разделени в отделни графи какви музиканти се търсят,примерно графа певци/певици графа барабанисти графа китаристи графа пианисти и тнт С една дума да се улесни търсенето и подбора на музиканти,и най- вече ще ни спести време а и може и рейтинга да Ви се вдигне кой знае, С най -добри пожелания 1 Цитирай
Басурендер Отговорено Април 6, 2013 Отговорено Април 6, 2013 Дай да се разделим и на кръвни групи... 2 Цитирай
7thString Отговорено Април 6, 2013 Отговорено Април 6, 2013 (Редактирано) Предложението би било хубаво в един форум, в който обявите за групи са по няколко на ден и не можеш да си проправиш път от потенциални групи - професионални и не. За пореден път се чудя на тази малоумна българска черта - двама калпака се събрали и вече ще се разделят по критерии Но споко - не си първия, който иска да разделя форума на "професионалисти" и "аматьори". Като си почнал, може да сложиш праг на доход, под който си аматьор и такъв, над който си професионалист. Направо - да се вкара задължително бизнес план на всяка обява за група и с големи, червени букви да се пише прогнозния ROI. Разбира се, нищо лично Редактирано Април 6, 2013 от 7thString Цитирай
Recommended Posts