angel4eto_159 Публикувано Март 28, 2013 Публикувано Март 28, 2013 Здравейте,Занимавам се с музика от 6 години и от много отдавна си мечтая какво искам да работя, е време е да потърся инфо за това как да се реализирам и вобще в България имам ли такива шансове за развитие. Не знам точно как се казва професията (затова все пак се интересувам), но според моите виждания е нещо като музикален мениджмънт може би?! Много искам работа, която да представлява примерно намирам си талант и започвам да го реализирам, като му помагам да намери с кой да подпише договор, в кое звукозаписно студио, къде как ще се проведе концерт, с какво цел и колко ще спечели. Съответно и аз да печеля естествено от това. Искам да попитам има ли такова нещо в България, но не да е агенция ами сам за себе си човек да го работи? Има ли почва да се реализира? Как? С какво образование? И всичко свързано с това.... Или може би пък има такова нещо само по филмите Благодаря предварително! Цитирай
Caprycorn Отговорено Март 28, 2013 Отговорено Март 28, 2013 Професията, за която питаш се нарича ПРОДУЦЕНТ! Цитирай
angel4eto_159 Отговорено Март 29, 2013 Автор Отговорено Март 29, 2013 Добре, мерси все пак че ми отговори! Къде и с каква специалност трябва да отида да уча? Цитирай
muzikataevsichko Отговорено Март 29, 2013 Отговорено Март 29, 2013 Добре, мерси все пак че ми отговори! Къде и с каква специалност трябва да отида да уча? Най-добре в чужбина! Цитирай
7thString Отговорено Март 29, 2013 Отговорено Март 29, 2013 (Редактирано) Освен образование, трябва усет и много връзки Дали има бъдеще? Щом има такива субекти, които карат чисто нови мерцедеси(поне 10), имат по 2-3 къщи в Драгалевци... значи е възможно Дали шанса ти е реалистичен и си струва - само ти можеш да прецениш. Редактирано Март 29, 2013 от 7thString Цитирай
angel4eto_159 Отговорено Март 29, 2013 Автор Отговорено Март 29, 2013 Много благодаря!!! Но само в чужбина ли ? Цитирай
misterj Отговорено Март 29, 2013 Отговорено Март 29, 2013 Сигурно има такава специалност някъде. Въпросът е дали ще ти е в полза. Има много известни продуценти без завършен колеж. 1 Цитирай
Recommended Posts