kolega Публикувано Август 8, 2006 Share Публикувано Август 8, 2006 Така, значи най-накрая имам възможността да се сдобия с такава марка инструмент, но първо искам да ви попитам нещо. Дали си заслужават 5-струнните серии на SR/SRX, които са вместо стандартните 305, 405, 505 и т.н., са нещо от рода на 385, 485, 495, защото съм забелязал, че обикновено са 2 пъти по-скъпи. Но това все пак е от eBay, и затова немога да съдя по цената. И по-конкретният ми въпрос - кое да избера - SR485, или SR505, при положение, че са на една цена??? Благодаря предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Август 9, 2006 Share Отговорено Август 9, 2006 Доколкото знам 385, 485, 495 са ограничени серии, затова са им такива цените. И по-конкретният ми въпрос - кое да избера - SR485, или SR505, при положение, че са на една цена??? И двата баса са с махагонов корпус. Обаче гласувам за SR505, щото е комплектован с адаптери и (активно) EQ от Bartolini. Моята гъдулка е с такава електроника и съм мноо доволен. Мноо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Август 9, 2006 Автор Share Отговорено Август 9, 2006 Мерси човеко. Такъв отговор ми трябваше. Ай наздраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Август 9, 2006 Share Отговорено Август 9, 2006 Пак заповядайте Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Август 9, 2006 Автор Share Отговорено Август 9, 2006 А принципно SRX сериите по-добри ли се водят от SR, или не може да се определи (т.е. просто са различни ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Август 10, 2006 Share Отговорено Август 10, 2006 "Добри" е неуместна дума в случая...По принцип SRX (Sound geaR eXtreme)-овете ги дават да са подходящи за яко рок&метъл, дават високо изходно ниво (с алнико адаптери). Ако можеш, сравни лично два модела SR и SRX и сам прецени. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Август 10, 2006 Автор Share Отговорено Август 10, 2006 Еми точно, защото нямам възможността да ги пробвам - купувам ги "на сляпо" така да се каже, затова се стремя да подбера колкото може повече инфо за инструментите Мерси отново Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts