flipsy Отговорено Август 9, 2006 Автор Отговорено Август 9, 2006 @wolfgang мерси много ! Страшно добра работа ще ми свърши ! Можеш ли само да ми помогнеш как става поръчката точно ? Ако си поръчвам от там да знам ? ! Цитирай
wolfgang Отговорено Август 9, 2006 Отговорено Август 9, 2006 (Редактирано) относително стандартна процедура - избираш си какво ще купуваш, даваш им адрес за доставка и плащаш с кредитна карта. по-евтината опция за доставка (EMS) до сега винаги ми е вършила отлична работа. стюарт макдоналд няма славата на евтинджоски магазин, но за сметка на това хората са точни и бързи ;-) @bratimo: разгледай цялата секция там, продават всякакви втулки, гайки, столчета и части за въпросния хардуар Редактирано Август 9, 2006 от wolfgang Цитирай
moni Отговорено Август 11, 2006 Отговорено Август 11, 2006 inotation=инотация (брей колко му чаткам на инглиша) чаткаш го, но май си гладен и похапваш букви. че intonation се превежда интонация - това е явно и за слепите. имах предвид ако съществува специализиран термин, подобно на neck = гриф, който е общ за струнните инструменти изобщо и ако не се лъжа има немски произход. да светнем флипси, че явно e начинаещ ;-) доколкото знам това разстояние - м/у двете магарета се нарича мензура Цитирай
Recommended Posts