YanulDimitrov Публикувано Март 2, 2013 Share Публикувано Март 2, 2013 Наскоро стана нещо много гадно - счупих си ключа на китарата. (не питайте как) http://www.musicworld.bg/bg/c_597/i_32724/Schaller_ST6KNI_KULSON.html - това са те. Да знаете дали някъде продават на бройка ? Трябва ми за 3-а струна. Просто нямам 70 лв. за ключове. Тези ми вършеха отлична работа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bryan Отговорено Март 3, 2013 Share Отговорено Март 3, 2013 Здравей , аз имам. Мога да ти продам една бройка. Пиши ми на лични или звънни на 0878 611 901. Поздрави 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YanulDimitrov Отговорено Март 3, 2013 Автор Share Отговорено Март 3, 2013 Същият ли е ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YanulDimitrov Отговорено Март 4, 2013 Автор Share Отговорено Март 4, 2013 Янул Димитров 0893760167 Еконт: 9304 Добрич Летен Театъркв. Добрич, ул. Генерал Колев №28 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valeri_pj Отговорено Март 5, 2013 Share Отговорено Март 5, 2013 Така и така става дума за ключове.Малко в страни от темата но искам да попитам.Доволен ли си от тези ключове защото аз имам намерение да сменям моите,които са същите но Wilkinson.И имам усещането че изтърват по малко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YanulDimitrov Отговорено Март 5, 2013 Автор Share Отговорено Март 5, 2013 Ами моите държат много добре, китарата я настроих последно преди 1 месец и още е настроена. Само не знам защо, но и на двете ми китари 3-та струна се разстройва малко по-бързо :/ Иначе си държат. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts