lanire Публикувано Февруари 28, 2013 Share Публикувано Февруари 28, 2013 Здравейте!много искам да свиря на дудук от Армения и търся преподовател или някой, кой знает този инструмент. Аз съм от София. ако има някаква информация - пишите! Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Март 6, 2013 Share Отговорено Март 6, 2013 Здравейте!Не свиря на такъв, а на обикновен български, но ако имате интерес - мога да Ви покажа някои основни техники. Имам и една школа по дудук (пак български, .pdf) - много добре е систематизирана, включва и теория. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Malaclypse Отговорено Май 21, 2013 Share Отговорено Май 21, 2013 Здравейте Аз много искам да се уча да свиря на дудук, дали можете да ме посъветвате откъде е най-добре да си го взема и в каква тоналност е най-подходящо? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ян 'С Отговорено Октомври 12, 2013 Share Отговорено Октомври 12, 2013 Здравейте! Не свиря на такъв, а на обикновен български, но ако имате интерес - мога да Ви покажа някои основни техники. Имам и една школа по дудук (пак български, .pdf) - много добре е систематизирана, включва и теория. Привет! Много ще съм благодарен да видя школата по дудук. От известно време си чуруликам, но само по слух не всичко става мейла ми е steliyan.slavov@gmail.com Жив Здрав! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts