ultramega Публикувано Август 2, 2006 Публикувано Август 2, 2006 http://www.esnips.com/doc/87f86e96-f048-45...f49/public1.mp3 ако ви харесва или не кажете по нещо, за което ви благодаря отсега Цитирай
alexthegreat Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 Привет, приятно парче (аз съм фен на подобен стил....електроника с китарки. Някак му липсва обаче мощта на китарите (поне на мен ми допадат яки звуци) Бих препоръчал да си поиграеш малко с ПАН-а на китарите: да ги разместиш малко ту в дясно, ту в ляво ...така ще се получи повече драматизъм мисля, пък и по-мощно ще звучат ако дублираш китарните рифовете с различен пан. Клавирът пък може да дойде малко в средата, ако има китари в същия момент. Предполагам китарите са от готови семпли нали? Иначе клавирното соло е добро и на място. Живо изсвиерено е нали? Цитирай
pekotzvetkov Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 Хареса ми доста.Ако беше от София , бих ти предложил да го напревиме изцяло с истински инструменти.Аз лично не харесва синтетичния звук.Иначе поздравления. Цитирай
Stone Free Отговорено Август 3, 2006 Отговорено Август 3, 2006 Добро е, ама трябва да пооправиш микса, защото китарите по едно време потъват и нищо друго не ги замества...освен тва си намери по готин дистер Цитирай
ultramega Отговорено Август 3, 2006 Автор Отговорено Август 3, 2006 знам че качеството и осбено дистъра са много зле, но за съжаление само с това разполагам в момента. но се радвам че сте харесали идеята въпреки това китарите са живи, но с виртуални ефекти,останалото е "софтуер" Цитирай
Recommended Posts