Rust Публикувано Януари 23, 2005 Публикувано Януари 23, 2005 Не мога да му се нарадвам .... ето малко семпли да чуете .. мене много ме радва ! записвани са от веднъж , не мислех да ги пускам а само да пробвам ,ама ... по-натам ше има по-убави саунда е фули диджитал .... има от зуум 505 и от амплитубе зуума се прероди с тоя адаптер ! Evo - Amplitube all rythm ampli - solo ZOOM (тука с малко по-мек звук) Акустична бленда с малко кривене поради немърливост :Р е , сега сте вие ... to or not to be long live DiMarzio Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 За звука - бравос! Ама това, с Амплитюбчето - абе на мен ли ми се струва или е мааалко фалшива соло-китарката?! Не ми обръщай много внимание - часът, когато пиша това, е показателен! Успех! Цитирай
Rust Отговорено Януари 23, 2005 Автор Отговорено Януари 23, 2005 Ама това, с Амплитюбчето - абе на мен ли ми се струва или е мааалко фалшива соло-китарката?! ами тя ако е фалшива на сичките ше е ... в часа в който пишеш малко преди него аз записвах ,та утре ше чуем как е .... все пак махах самия бридж без да отключвам струните ,а след това не съм настройвал (само съвсем набързо на ухо) ... та си е напълно възможно да си прав Цитирай
Recommended Posts