Jump to content
Българският форум за музиканти

3-то поколение Orange OPC!


Rammkopf

Recommended Posts

Зависи за какво би го използвал човек. Харесва ми, че идва с (в общи линии) всичко необходимо - хардуер и софтуер (че даже и мишка, и клавиатура). Може би съм прост, но не разбрах тази играчка за какви пари ще се харчи, но на предни версии попаднах на нещо от типа на 1200-1300 долара. Което ако е така и за тази серия, според мен е в реда на нещата - за тези компоненти, и за този софтуер (който също е скъп).

 

А ако според някого няма нужда да инвестира в читав хардуер/софтуер (не специално това на Orange), и иска да използва тези неща, нека поства теми във форуми и да се пита защо не му била звучала китарата като на металиката през кабела за 5 лева в аудио картата му за 3 лева в кракнатия софутер от pirate bay през крадения от комшията безжичен интернет.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някакви 500 паунда бяха цитирани в статията, като стойност на инсталирания софтуер. А колко още трябва да се доплати и за "железото" - не е ясно. Ама като му гледам спецификацията - процесор i7-ица, 8GB или 16GB RAM, GF 650Ti ... не ще да е от най-евтините. Само в процесора имаш към 500-600 лева, видеото и то хвърля къде 250-300. Сигурно ще е готина дръвня, иначе. Сменяш куцото видео с 660Ti и става прилична машинка за гейминг. :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В коментарите под статията се подметна някаква цифра от рода на 1200 паунда (2800 лева). Не е малко, ама не е и безумно много. Софтуерът включва Microsoft Windows 7 (64-bit), IK Multimedia AmpliTube 3, IK Multimedia Custom Shop – Full available Orange Range, PreSonus Studio One Orange Edition, Mixcraft 5.1, Toontrack EZdrummer Lite, LickLibrary Guitar Lesson Center.

 

Предполагам ако човек тръгне да си сглобява сам компютър и да си пазарува софтуер, може да мине и по-евтино, но разликата се съмнявам да е особено фрапираща. А това тук е оранжево, и си има дръжка! И това не е малко :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Охооо, ако всичко това идва за цифра под 3к, ще е глупост да си събираш сам машина, наистина! :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.