AXE Отговорено Януари 22, 2005 Отговорено Януари 22, 2005 Вече изяснихме тоя въпрос - ако беше прочел и останалите теми щеше да знаеш. Цитирай
Topsun Отговорено Януари 23, 2005 Отговорено Януари 23, 2005 Вече изяснихме тоя въпрос - ако беше прочел и останалите теми щеше да знаеш. прсто прочетох и преведох това което пише.не че не съм прочел темите.мисля че съм в полза Цитирай
buto Отговорено Април 25, 2005 Отговорено Април 25, 2005 Разглеждах си тука на Джо Сатриани к'во използва и попаднах на тази картинка И видях тоя лууп и ми стана интересно. Значи аз по принцип знам к'во значи loop и се чудя, да не би след всичко да прекарва звука отново през ефектите? Макар че така май ще звучи ужасно. Ма нали, тука да не кажа, че не знам и затова го пиша Едит: Ми заглавието тряя да е "какво Е еffects Loop", ама който не може да пише... Hi китаристи , не сум сигурен но мисе струва 4е тук се говори зa лууп .Ас имам такова не6то и се касва Loop Station RC-20 XL Phraser Recorder ot Boss. В момента когато свири6 Live саписва6 една фраса или 8 -16 -32- такта и ти го вуспроиъвейда веднага , като су6тевременно вурху т.н. пурви глас ъаписва6 вториа . Мойе да се исполъва и са репетиране .Освен това има клик , а и квантисира веднага .Страхотна работа . СУПЕР . Boomerang има су6то но е много скупо и ве4е е по стар модел .Boss струва 295 Euro +Porto при Thoman .Заслугава да се купи .Поздрави от buto Цитирай
fluti Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 Разглеждах си тука на Джо Сатриани к'во използва и попаднах на тази картинка И видях тоя лууп и ми стана интересно. Значи аз по принцип знам к'во значи loop и се чудя, да не би след всичко да прекарва звука отново през ефектите? Макар че така май ще звучи ужасно. Ма нали, тука да не кажа, че не знам и затова го пиша Едит: Ми заглавието тряя да е "какво Е еffects Loop", ама който не може да пише... Hi китаристи , не сум сигурен но мисе струва 4е тук се говори зa лууп .Ас имам такова не6то и се касва Loop Station RC-20 XL Phraser Recorder ot Boss. В момента когато свири6 Live саписва6 една фраса или 8 -16 -32- такта и ти го вуспроиъвейда веднага , като су6тевременно вурху т.н. пурви глас ъаписва6 вториа . Мойе да се исполъва и са репетиране .Освен това има клик , а и квантисира веднага .Страхотна работа . СУПЕР . Boomerang има су6то но е много скупо и ве4е е по стар модел .Boss струва 295 Euro +Porto при Thoman .Заслугава да се купи .Поздрави от buto Не, не става въпрос за такъп лууп. В случая loop означава верига. effect loop-a на усилвателя всъщност е един изход след предусилвателя и един вход преди усилвателя, така че да можеш да вкараш ефекти между тях. Тоест: Предусилвател -> effect loop out -> разни ефекти -> effect loop in -> усилвател Това е цялата работа. Когато няма нищо включено в effect loop-a, звука просто си минава от предусилвателя директно в усилвателя - както обикновено. Цитирай
Recommended Posts