SODOM Публикувано Юли 26, 2006 Share Публикувано Юли 26, 2006 Господа,бих искал да знам има ли някоя компютърна програма,която да замества поне до някъде десторшън услилвател и да е качена за безплатно теглене. Предварително ви благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anadem Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 само 2 теми по-надолу http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=11804 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Юли 26, 2006 Share Отговорено Юли 26, 2006 хахахха и аз това щях да пиша ама колегата ме е изпреварил содом - абе оглеждай се малко бе човек Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Юли 27, 2006 Share Отговорено Юли 27, 2006 десторшън :green: :green: :green: Sounds good to me :green: :green: :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SODOM Отговорено Юли 27, 2006 Автор Share Отговорено Юли 27, 2006 Извинявам се станалото.1воначално бях постнал темата в друг раздел,и помолих да бъде преместена заради грешката ми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KAE Отговорено Юли 27, 2006 Share Отговорено Юли 27, 2006 Казах го без лоши мисли Наздраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts