Laroche8761 Публикувано Януари 16, 2013 Share Публикувано Януари 16, 2013 Здравейте всички ! Имам запитване към всички - главно към тези от София. Аз съм от провинцията и свиря на пиано от малък . Наскоро се преместих да уча в София и продължавам със заниманията си , но нямам къде да свиря. Нямам право да донеса/купя/наема пиано в общежитието си и търся някой да ми препоръча място където да мога срещу някакво заплащне да се упражнявам от време на време Проверих в читалище близо до нас , където обаче ми поискаха по 20лева на час (което е повече от колкото плащам за урок) и определено ми е непосилно да ходя там.Благодаря ви предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Януари 16, 2013 Share Отговорено Януари 16, 2013 Не си задал въпрос в крайна сметка - искаш съвет и препоръка къде да идеш за да свириш на пиано или искаш съвет за алтернатива - например добра МИДИ клавиатура, с която да можеш да свириш на слушалки? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Laroche8761 Отговорено Януари 16, 2013 Автор Share Отговорено Януари 16, 2013 По-добрия вариант би бил да предложите място за свирене, за електронни пиана има достатъчно информация из нета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Януари 16, 2013 Share Отговорено Януари 16, 2013 Потърси телефони на репетиционни - има си тема във форума за това - може да ти направят оферта някъде щом искаш да си свириш сам. Не навсякъде обаче има акустични пиана. Другия ти вариант са разни училища да се договориш нещо в извънучебно време да дрънчиш на някое пиано Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts