Atrium Отговорено Август 14, 2006 Отговорено Август 14, 2006 Браво, браво, браво! От доста време ми се слушаше нещо такова.. Уцели ме в 10-ката.. И едно голямо БРАВО за изпълнението, като ги слушаш, чак ти се ще и ти да се захванеш с нещо такова.. Чакам албума с нетърпение.. Цитирай
MDFk Отговорено Август 14, 2006 Отговорено Август 14, 2006 в процес на издаване на албум са, така че скоро по магазините Да ти кажа специално на мен ако ми попадне и се видя в пари, наистина не бих се поколебал да се "почерпя" , а аз такива черпни си правя рядко. Цитирай
pacman Отговорено Август 14, 2006 Отговорено Август 14, 2006 Много качествена музика! Определено бих грабнал албума веднага щом излезе Цитирай
ultramega Отговорено Август 14, 2006 Отговорено Август 14, 2006 аз съм от варна и бях на лайв на които музиката беше идентична с тази , а певицата се казваше деси, формацията беше с име подобно на "трип" и ужасно много ме впе4атли . това същата певица ли е? Цитирай
bobalan Отговорено Август 15, 2006 Автор Отговорено Август 15, 2006 Певицата на записа се казва Роси, но в момента певицата на Майнтрипс е Деси. Цитирай
vile.odp Отговорено Август 15, 2006 Отговорено Август 15, 2006 в процес на издаване на албум са, така че скоро по магазините Идеално, определено ще следя този проект и ще чакам албум!!! Цитирай
bobalan Отговорено Август 18, 2006 Автор Отговорено Август 18, 2006 http://www.vitalitymusic.com/vitality-shop...x.php?album=211 ето, може да се поръча Цитирай
Recommended Posts