Polyphone Отговорено Януари 31, 2013 Автор Отговорено Януари 31, 2013 Да, прав си. Нещо не ги изпипах нещата... Инак е добре.Чувал съм от теб и по- добри неща. Малко оплесках ритмиката. А и не ми е в гласовия регистър песен Цитирай
sickdreamer. Отговорено Януари 31, 2013 Отговорено Януари 31, 2013 Не се притеснявай от това, че имаш по- нисък и дълбок глас. Музиката не е само височини и крещене, тва е мнение на комплексарите. С твоя бас-баритон тембър можеш прекрасно да пееш песни от много висок ранг, които са трудни дори и за тенори, защото изискват плътност по целия регистър на песента. Има много суперски кавъри на Aint no sunshine, Feeling good, Can't help falling inlove, Crazy little thing called love ) и мноого други. Просто тези си ги представям прекрасно изпълнени от теб. Приемай предизвикателството ии се залавяй с кавъри на посочените песни! Имаш красив глас. 1 Цитирай
Polyphone Отговорено Февруари 2, 2013 Автор Отговорено Февруари 2, 2013 Мерси за добрите думи! Мисля, че трудно се прави поп и рок музика с нисък глас, но не е невъзможно, макар че трябва да е много добре изпипано парчето. Не се притеснявай от това, че имаш по- нисък и дълбок глас. Музиката не е само височини и крещене, тва е мнение на комплексарите. С твоя бас-баритон тембър можеш прекрасно да пееш песни от много висок ранг, които са трудни дори и за тенори, защото изискват плътност по целия регистър на песента. Има много суперски кавъри на Aint no sunshine, Feeling good, Can't help falling inlove, Crazy little thing called love ) и мноого други. Просто тези си ги представям прекрасно изпълнени от теб. Приемай предизвикателството ии се залавяй с кавъри на посочените песни! Имаш красив глас. Цитирай
Recommended Posts