DaInsane Публикувано Юли 24, 2006 Публикувано Юли 24, 2006 Преди да 'почна с представянето си само ще кажа, че идеята да се знаем кои сме много ме радва. Писнало ми е от комплексари, които само си търсят форумче, в което да насерат някой (ша ме прощавате за цинизма) зад маската на nick-a си. Та: 1. Nickname: Da Insane, известен сред приятели и познати като Дидо; 2. Възраст: 25; 3. Образование: завършил семестриално "Инженерен Дизайн" в ЛТУ; 4. Вашият инструмент: микрофона и гласа (за много хора не са инструменти, ама); 5. Предпочитан стил: тежък метъл, crossover, funky hip-hop (но с живи инструменти) и всяка добра смесица от тия и други стилове (падам си експериментатор); 6. Вашият вдъхновител: вдъхновява ме всичкия shit, в който живеем, ставам гневен и започват да ми идват идеи; а пък Mike Patton ме вдъхновява да пробвам "невъзможното"; 7. Досегашни (не)реализирани проекти: All Of Us (crossover банд-а от сорта на Downset и Rage Against The Machine); I.T.S.I (тежък модерен метал с разни други примеси); 8. Странични интереси: графичен и индустриален дизайн; 9. В кратце: Аз съм един серсем, перфекционист, който никога не е достатъчно доволен. Иначе не мисля лошо никому (само да ми падне снайпер в рачичкитееее). Цитирай
wessy Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 здрасти ман, де*а и аз съм вечно недоволен ама то за хубу Цитирай
MDFk Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 А здравей! Живот и Здраве...и аз ще завършвам същата специалност на 200 метра от ЛТУто ... Цитирай
toshevski Отговорено Юли 25, 2006 Отговорено Юли 25, 2006 Привет! :hello: Приятно форумстване! Цитирай
don_pepinio Отговорено Юли 27, 2006 Отговорено Юли 27, 2006 Оооооо Дидо,ха привет и от мен бе човек!!! Много се радвам че се присъедини и ти към нас!!! Хайде весело изкарване... Цитирай
DaInsane Отговорено Август 8, 2006 Автор Отговорено Август 8, 2006 Аз съм "на всеки километър... от тук до края на све..." Цитирай
Recommended Posts