jabs Отговорено Януари 4, 2013 Автор Отговорено Януари 4, 2013 така е, и аз не позвам тон-контроли на нито една китара, но все пак ще пробвам предложеното от Ники. Цитирай
tedys Отговорено Април 11, 2013 Отговорено Април 11, 2013 Здравейте,колеги и приятели, Освен че е великолепно представена идеята на нашия приятел Jabs, самата идея пък добре представя него като Търсач Чудесна порода хора, преследващи всички под-сечения на Златното Сечение Поздрави, друже! И аз доста експериментирам с пасивно свързване на хъмове. Засега се отказах от идеята с деленето им на сингли, но яко прегърнах идеята за НЕ САМО УСПОРЕДНО/ПОСЛЕДОВАТЕЛНО СВЪРЗВАНЕ, но и комбинирано с ФАЗИРАНО-ДЕФАЗИРАНО такова. В резултат правя две резлични, но ефикасни неща на китарите си: 1) Или слагам 3 ЦК ключета, така че посгигам всички възможни комбинации между два хъма; 2) Или слагам един-единствен 5-степенен ротационен ключ с 4 полета, който прави същото. Някои колеги съвсем правилно споделиха, че последователното свързване на ЦЕЛИ хъмове е великолепно. Аз ще добавя, че последователно и ДЕФАЗИРАНО свързване на два хъма дава още яки възможности. Китарата добива някак езотеричен саунд, все едно си добавил авио-бензин в Опел Ето ви картинка как съм пльоснал 3-те ЦК-ключета на моето Ърни, и един ротационен ключ на едно Джипси: 1 Цитирай
Recommended Posts