EmchoDT Публикувано Юли 22, 2006 Публикувано Юли 22, 2006 Това парче го бях пратил преди време, но сега записахме вокали. Не е в завършена форма, но моля споделете вашето мнение основно за вокалите. http://emchodt.data.bg/Music/Emchodt,%20Ni...20Go%20Away.mp3 Цитирай
Crimson Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Инструментала е страшен!Много е готин - като го чуеш и те грабва(поне мен) Вокала.....ами не знам може би защото аз слушам по-тежка музика и лично аз предпочитам по тежки вокали(не говоря обезателно да се дере така че нищо да не му се разбира де )!Просто като го чух тоя пич как пее и се сещам за Майкъл Джексън Нищо против Джако, човека си пее, но за тая песен аз мисля, че ти е нужен силен вокал, който да придаде малко повече чувстово на песента и да използва готиния музикален "background" Иначе евала за идеята много добре звучи Успех Цитирай
wessy Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Интересно ми е да чуя ама от дата.бг няма да стане ... можеш ли да го сложиш на гмeйл-а или на www.putfile.com или нещо по-видимо Цитирай
jFog Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 Музиката е на шес от всекъде вокала е..интересен не ми сля че проблема е в тембъра,може би в техниката на пеене.Малко естрадно ми идва на мен поне.Но пък е интересно.Може би с бек вокали от другия полюс ще се заформи абсолютно.НО пък ако се сложат..може би би трябвало да се промени малко аранжимента,да се сложат по вече дистове на места и прочие... с две думи може и да не пасне на песента така както е. но кефи,направена е готино и звучи приятно. п.с. сега киризих че е с НИкифена и Жорето добре си забивате.Усспехи нататък Цитирай
yakiya Отговорено Юли 22, 2006 Отговорено Юли 22, 2006 (Редактирано) А така момци.Много шокаритетно парче.С добри чувства мога да споделя ,че ми напомня за една любима група-AGHORA http://www.myspace.com/aghora ,но там пее жена която наподобява по глас Нона Йотова и ми требваше доста време да превъзмогна този факт.Трескайте здраво и не се притеснявайте да усложните още музичката. Редактирано Юли 22, 2006 от yakiya Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 аха, суперско, майсторско. По мое мнение, обаче, трябва да попрегледате в ниските да не става такова струпване, че ше ми изкара некой зъб къде 200-250 като се включва китара на 15 секунда, а и по-натам, бих я резнал с една милимунда Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 супер е станало...само ми се струва че е пял малко тихичко......иначе тоз певец ми е познат от някъде ама не се сещам от къде Цитирай
Stone Free Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 Вокала е наистина като Джако Иначе, евала за парчето Цитирай
EmchoDT Отговорено Юли 24, 2006 Автор Отговорено Юли 24, 2006 Мерси за рецензиите!! И аз мисля, че малко тихичко е пял и според мен от там идва Джаковския тембър на гласа!! Може би ще го запишем наново и ще го пусна пак!! Цитирай
Topsun Отговорено Юли 24, 2006 Отговорено Юли 24, 2006 Брао!Вълка кожата си мени,но нрава-не!Гот е парчето!Тоя пич пее!Като се поосвободя ше му позапиша едни клавири!Обещавам Цитирай
Infinity Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 Ебаси работата... невероятно парче! Не знам кой го е мислил, обаче направо ме удари право в десятката. Моля ви се не променяйте вокала, изключително чувствен и оригинален! Няма нищо общо с Джако или естрадни стилове на пеене. Контрастът между тежките китарки и нежното пеене е уникално готин! Такова пеене от мъж рядко се чува! Много се изкефих на цялата композиция. Продължавайте да творите, напипали сте златна жилка. Цитирай
Enchanter Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 Наистина интересна песен и вокала много допринася за това Цитирай
EmchoDT Отговорено Април 6, 2008 Автор Отговорено Април 6, 2008 Хахаха, от къде намерихте тея златни архиви?? Мерси за добрите думи отново след няколко години. За съжаление този вокал се изнесе отдавна в Англия и наскоро се събрахме да творим с друг. Надявам се ще има друга песен скоро време! Цитирай
Recommended Posts