mishkalov Публикувано Юли 21, 2006 Публикувано Юли 21, 2006 Някой знае ли, от къде мога да намеря пад, който се връзва за крака? И евентуално някаква ориентировъчна цена. Цитирай
Katsko Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 аз съм върл противник на стагг но все пак те правят такива не знам колко са добри,навсякъде където се продава марката питаш,иначе си имат и сайт виж точния модел който те устройва,а също така и не забравяй че можеш да си направиш...една хилка за тенис на маса ти върши почти същата работа а струва по-малко Цитирай
mishkalov Отговорено Юли 21, 2006 Автор Отговорено Юли 21, 2006 Имам си от хилка, но искам да си взема по-свестен. В официалния сайт на стаг няма такъв, може би трябва на място в някой магазин да се погледне в книжния каталог, той май е по-подробен. Не ми се искаше да изписвам, но май ще се наложи.. Цитирай
Katsko Отговорено Юли 21, 2006 Отговорено Юли 21, 2006 ето ти го линка кликай там... или супер много ако държиш да ти се връзва за крака вече не мога да ти помогна или си измисли сам върви скоито да си го връзваш Цитирай
mishkalov Отговорено Юли 21, 2006 Автор Отговорено Юли 21, 2006 Благодаря ти за отделеното време. Държа да се връзва за крака, за да го нося тук-таме да се разсвирвам преди участие...При положение че има готови такива падчета не ми се ще да преправям, имам си такова от хилка, а и цял сет глухи барабани. Пък и фабричното е по-представително...Ще търся пък дано намеря. Цитирай
Recommended Posts