Xcal1bur Публикувано Декември 4, 2012 Публикувано Декември 4, 2012 Здравейте! Публикувам този пост, защото вярвам че представители на музикални компании, организатори на концерти, продуценти и други от бранша посещават и преглеждат този форум. Моля да бъда извинен, ако несъзнателно нарушавам някое от правилата му! Причината ми да пиша е голямото ми желание да си намеря работа в тази област. Имам висше икономическо образование - специалност "Интелектуална собственост", магистърска степен от УНСС. Поради невъзможността да си намеря работа с нея през годините след дипломирането си до момента съм се занимавал с оперативно счетоводство, спедиция, администрация в производствени и търговски компании. Голямата ми мечта обаче си остава свързана с музиката и затова отново искам да се опитам да я осъществя. Много бих се радвал ако има възможност да започна работа на подходяща за образованието и уменията ми длъжност. Имам желание и готовност да се уча, добри организационни способности и богата обща култура. Английския ми език е много добър - притежавам сертификат ESOL International - Expert C1. Работя бързо с компютри и лесно се уча да използвам всякакви приложения и програми. Активен шофьор съм с книжка C категория. От детството и юношеските години ми е останала много близка връзка с музиката - хорови участия, уроци по пиано и китара, които до голяма степен определиха избора ми за висшето образование. Искрено ще се радвам, ако прецените че мога да съм полезен с нещо на някоя от вашата компании и ме поканите на разговор/интервю с Вас или представител от отдел Кадри! Не ми се оставят лични данни във форума, моля при интерес да се свържете с мен на ЛС или оставете имейл да пратя подробна автобиография! Цитирай
Recommended Posts