Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Представям ви група Gabana от Пловдив. Някои от вас може би са ги гледали или само са чували за тази банда, други не знаят нищо... Предлагам ви да посетите тези два адреса за да научите какво точно е Gabana и да си свалите качествена българска рок-музика.

 

http://www.gabana-bg.com

http://www.myspace.com/gabanamusic

Редактирано от Kirk_H
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговорено (Редактирано)
"Пълен кретен" - авто-портрет  :)

на Виктор или на някой друг...инъче габана много кефят и са една от малкото пловдивски групи, който знаят какво точно искат и как да го постигнат...ЕВАЛА ИМ

Редактирано от KingdomX
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 8 months later...

Здравейте!

 

Група GABANA пусна нова версия на официалния си сайт http://www.gabana-bg.com

Сайтът се отличава с оригинална музика написана специално за него - неща, които не са чувани от никого да този момент. Благодарение на дизайнера на GABANA, Василена, сайтът се доближава до произведение на изкуството.

 

В галерията можете да видите последните професионални фотографии на банзата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

GABANA получи номинация от телевизия ММ за най-добър рок-албум на 2006 за дебютния си "DO NOT COVER"!!! подробностите са тук: http://www.gabana-bg.com

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

На 26.06., вторник ще станем свидетели на това, кой ще спечели наградата за рок-албум на годината на ТВ ММ. Гледайте на живо от 20:00 ч. по bTV, MM и M2 или в интернет на адрес

 

http://www.mmtv.bg

 

Междувременно стана ясно, че следващите концерти ще бъдат далеч извън Пловдив. Организаторите на фестивала SEATTLE NIGHT (link), поканиха GABANA на първото провеждане на фестивала извън София. На 27-ми и 28-ми Юли в морския курорт Шкропиловци ще се проведат две сиатъл вечери с участието на PIF, Awake, Jeremy. Първата част ще премине с изпълнения на песни на традиционните за стила групи от 90-те години. Втората вече ще премине под знака на пост-сиатълските групи т.е. на подобно парти за първи път ще прозвучат Audioslave, Velvet Revolver, Foo Fighters и др. банди , производни на вече несъществуващите Nirvana, Stone Temple Pilots, Soundgarden и т.н. В регламента влиза и възможността да бъдат чути и неща от по-новите албуми на съществуващи и до момента групи.

 

Шкорпиловци се намира на 35-40 км южно от град Варна и на 94 км от Бургас. Мястото на събитието е клуб Music Beach. Цената на билетите ще бъде около 5 лв. на вечер.

 

Инфо: stroeja.com

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 1 month later...

Първият сингъл на GABANA - Lickety-split достигна до 48-мо място в седмичната класация на сайта www.idolunderground.com. Този сайт е собственост на Fremantle media - продуцент на световноизвестния "American Idol". На този линк можете да видите класацията и да дадете своя глас за Lickety-split.

 

Междувременно в Stroeja.com вече има информация за провелия се фестивал SEATTLE NIGHT X, с участието на GABANA, Jeremy, PIF, Awake, Skre4. Прочете статията тук.

 

Следващото шоу е на 03.08. петък в Пловдив - Конюшните на Царя е мястото, където ще се състои акустичен концерт на GABANA. Входът е 3 лв., а началния час 20:30 ч.

 

GABANA site www.gabana-bg.com

GABANA space myspace.com/gabanamusic

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.