christiel Публикувано Ноември 29, 2012 Публикувано Ноември 29, 2012 Здравейте! Не знаех точно къде да пусна темата.Търсих,но не намерих подходяща затова реших да я постна тук. Спешно ми трябва арфа под наем .От град Пловдив съм и ми трябва за 2 3 часа поне.Някой знае ли дали се предлагат такива услуги в Пловдив? Благодаря предварително! Цитирай
Ground Отговорено Ноември 30, 2012 Отговорено Ноември 30, 2012 За Пловдив незнам, но имам колежка арфистка, която предполагам може да помогне. Ако София е ОК вариант пиши да и звънкам. Цитирай
christiel Отговорено Декември 1, 2012 Автор Отговорено Декември 1, 2012 Ами за съжаление става дума за едно събитие което е в Пловдив Благодаря ти все пак за отговора Цитирай
marija_hristova Отговорено Юни 27, 2013 Отговорено Юни 27, 2013 Здравейте, все още предлага ли се арфата под наем в София, знаете ли колко е наема на месец, и дали става за начинаещи? Мария, ако да пишете ми , за да знам и да я наема. Мерси много Мария Цитирай
Ground Отговорено Юни 28, 2013 Отговорено Юни 28, 2013 ^Изпратих ти ЛС. Пиши ако не е получено. Цитирай
nikityy94 Отговорено Септември 28, 2017 Отговорено Септември 28, 2017 И аз искам да знам откъде мога да намеря 38-струнна безпедална арфа под наем. Трябва ми да се упражнявам за уроци. Ще се радвам, ако някой (вкл и колегата от предишния пост) отговори. Цитирай
Марта Отговорено Януари 15 Отговорено Януари 15 Здравейте, някой може ли да ми помогне да намеря арфа с педали под наем в София? Много благодаря! Цитирай
Recommended Posts